Foto: Wolfsburg Official
Foto: Wolfsburg Official

Službeno: Bartol Franjić je novi igrač Wolfsburga, potpisao je petogodišnji ugovor! (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.06.22. | 16:03

Ekskluzivna vijest koju je prvi donio Germanijak sad je dobila svoju službenu potvrdu.

Još jedan fenomenalan posao napravio je Dinamo. Prvi veliki izlazni transfer ovog ljeta Plavi su zgotovili ovog ponedjeljka, jer Bartol Franjić upravo je i službeno predstavljen kao novi igrač Wolfsburga!

Franjić je otišao nakon 15 godina provedenih u Dinamu. Odigrao je 82 utakmice za prvu momčad, postigao jedan pogodak, a može se pohvaliti s ukupno četiri trofeja.

S novim klubom potpisao je petogodišnji ugovor, a prema informacijama Germanijaka Dinamo će na ime odštete uprihoditi oko 7.5 milijuna eura uz 15 posto od sljedeće prodaje.

Podsjećamo, eksluzivnu informaciju da će Bartol Franjić postati novi igrač Wolfsburga mogli ste pročitati baš na Geramanijaku u petak, 24. lipnja. Tri dana kasnije, posao je i službeno potvrđen.

Spomenimo kako je Franjić polivalentan igrač koji jednako kvalitetno može pokriti tri pozicije - središnjeg braniča, lijevog beka te defenzivnog veznjaka. Niko Kovač je oduvijek volio karaterne igrače i bespoštedne borce, a u Franjiću je to svakako dobio. Ovo je prva velika kupovina bivšeg hrvatskog izbornika otkako je postao trener Vukova, a Franjić će biti treći Hrvat u Wolfsburgu budući da su uz njega u klubu još dvojica hrvatskih reprezentativaca, Josip Brekalo i Marin Pongračić.



Tagovi

Bartol FranjićDinamo ZagrebWolfsburgBundesligaHNLGermanijak transferiGermanijak doznaje

Ostale Vijesti