Marko Prpić/Pixsell
Marko Prpić/Pixsell

Šimić za Germanijak: "Nisam uvjetovao mjesto predsjednika Uprave, ali želim znati s kime bih radio"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.03.23. | 17:45

Dario Šimić javio se Germanijaku i objasnio razloge zašto neće sad ući u Upravu, ali i ostavio otvorena vrata Dinama za razdoblje nakon Skupštine

Već je sve bilo gotovo, a onda se okrenulo i Dario Šimić ipak neće ući u Dinamovu Upravu prije Skupštine u četvrtak. Na kraju se nije dogovorio s Mirkom Barišićem, ali nije zatvorio vrata Dinama, već je sve odgodio za razdoblje nakon te, sad već čuvene, Skupštine (četvrtak, 18 sati).

"Jednostavno, nisu pravi uvjeti za moj ulazak u Upravu. Pričekajmo Skupštinu, vidimo tko će pobijediti pa možemo dalje razgovarati.", rekao nam je Šimić.

Demantirao je napise da je on taj koji se gurao u ovu priču, istaknuo da je samo htio pomoći Dinamu.

"Neću dopustiti da se moje ime provlači kroz razne priče i uvlači u neke igre. Ja sam samo želio dobro klubu."

Da, puno je (bilo) raznih zaključaka, zašto, s kim, za čiju struju igra bivši Vatreni. No, iako je sad vruć i vjerojatno razočaran, možda još, što se njegova dolaska u Dinamo tiče, nije sve gotovo.

"Spreman sam ući poslije Skupštine, naravno, ovisi o tome kakav će biti rasplet situacije. Meni je Dinamo na prvom mjestu, ali volio bih znati s kojim bih ljudima radio, tko su ljudi koji bi bili u toj priči."

I što bi točno radio sam Šimić, a na ta pitanja nije dobio odgovor u razgovoru s Mirkom Barišićem. No, podvukao je još nešto.

"Želim reći i da nikad nisam postavljao uvjet da budem predsjednik Uprave, meni je bitno samo Dinamo i da ta priča krene u pravom smjeru. Ništa drugo, ne zanimaju nekakve igre i igrice.. Zato sam htio znati tko bi sve bio u tom timu, a to još uvijek ne znam. Predsjednik Barišić trebao bi jasnije komunicirati neke stvari. I, molim Vas, napišite da nisu problem nikakvi financijski uvjeti. Pa, o tome uopće nismo ni razgovarali.", kazao je Šimić.

Ostavio je otvorenom i mogućnost da se u srijedu, dan prije Skupštine, ipak nešto promijeni, ali i da loptica sad nije na njegovoj strani. Već na onoj Mirka Barišića.



Tagovi

Dario ŠimićSkupština GNK DinamoGNK Dinamo

Ostale Vijesti