Humane zvijezde Hrvatske i BiH igrale za djecu s posebnim potrebama u Novom Travniku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.05.24. | 21:36

Ovo je drugi nogometni susret kojega su odigrale reprezentacije humanih zvijezda Hrvatske i BiH

Humane zvijezde Hrvatske pobijedile su kolege iz Bosne i Hercegovine sa 6-4 u revijalnome susretu u Novome Travniku koji je i ovoga puta odigran u humanitarne svrhe - za potrebe institucije koja se skrbi za djecu s posebnim potrebama u toj srednjebosanskoj općini. 

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gradski stadion u Novom Travnikus bio je ispunjen gledateljima do posljednjeg mjesta koji su došli pogledati nastup dviju vrsta predvođenih bivšim "Vatrenim" Goranom Vlaovićem, Borisom Živkovićem, ali i bivšim košarkaškim reprezentativcem Krunoslavom Simonom, glazbenicima Miroslavom Škorom, Matom Bulićem...

"Odigrali smo više od 150 utakmica, na njima smo prikupili više od 1.7 milijuna i sve je otišlo u dobrotvorne svrhe. Ovo je sjajan pokazatelj koliko ima humanih ljudi među nama i humanih zvijezda, jer nekad je toliko zanimanje, pa je teško izabrati tko će igrati, jer svi žele pomoći," rekao je Bulić.

Ovo je drugi nogometni susret kojega su odigrale reprezentacije humanih zvijezda Hrvatske i BiH. Prvi je odigran u Travniku 2022. godine koji je i bio svojevrsni oproštaj pokojnog Miroslava Ćire Baževića s rodnim gradom.

Ovoga puta domaćin susreta bila je Općina Novi Travnik, a načelnik Stjepan Dujo rekao je kako ga raduje što su se humane zvijezde okupile kako bi pomogle izgradnju Centra Duga za djecu s posebnim potrebama.

Humanitarnom nogometnome susretu u Novome Travniku nazočio je i veleposlanik Hrvatske u BiH Ivan Sabolić, te predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Humanitarna utakmica

Ostale Vijesti