Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

SASTAVI (Dinamo - Varaždin): Jakirović s 3-4-1-2 sustavom napada Varaždince, Šafarić ostavio Vukčevića na klupi

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.04.24. | 15:27

Utakmica se igra u 17 sati (Max Sport 1).

Više od pola godine 'kasni' utakmica koja će se odigrati ove srijede, na izborni dan, u Maksimiru. U zaostalom ogledu 5. kola HNL-a, koji se prema prvotnom planu trebao odigrati 19. kolovoza 2023., snage će (napokon) odmjeriti nogometaši Dinama i Varaždina. U ovaj ogled Zagrepčani ulaze kao drugoplasirana momčad prvenstva s pet bodova manje od vodeće Rijeke, dok je Varaždin porazom od Lokomotive propustio preskočiti Goricu pa su tako ostali na sedmom mjestu s 33 osvojena boda.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Treneri Jakirović i Šafarić nisu imali problema s kartonima, ali će zato Plavima u ovom ogledu nedostajati Pierre-Gabriel, dok gosti s ozljedama nemaju ozbiljnijih problema.

U ovaj okršaj Dinamo i Varaždin ulaze sa sljedećim sastavima:

Dinamo (3-4-1-2): Nevistić - Bernauer, Theophile-Catherine, Perković - Špikić, Mišić, Bulat, Vidović - Baturina- Brodić, Petković

Varaždin (4-3-3): Zelenika - Škaričić, Jelenić, Ba, Boršić - Belcar, Marina, Lusavec - Poldrugač, Dabro, Šego.

Utakmica Dinama i Varaždina počinje u 17 sati (MaxSport 1). Glavni sudac je Duje Strukan (Split), pomoćnici su Hrvoje Radić (Split) i Goran Perica (Šibenik). VAR sudac je Ivan Bebek (Rijeka), a AVAR Bojan Zobenica (Velika Gorica).




Tagovi

Dinamo ZagrebNK VaraždinVaraždinHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti