KAI PFAFFENBACH/Action Images
KAI PFAFFENBACH/Action Images

Saneu su četiri minute bile dovoljne za pogodak, čopor Vukova se raspao pod ogromnim pritiskom Borussije (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.02.22. | 22:26

Zanimljivo je danas bilo i u Bundesligi, ali su rezultati uglavnom bili očekivani

Bio je to pogodak kao na playstationu – Kimmich je imao loptu u sredini terena, obrana domaćina je naoko bila kompaktna i zgusnuta, ali veznjak Bayerna stisnu je trokut na joysticku, na njegovu loptu u prostor sjajno reagira Sane koji se praktički niotkud pojavio u mat situaciji, kvadratić je tek toliko stisnuo da bi usmjerio loptu prema golu i slavlje je moglo početi.

Bayern je dugo lomio defenzivno nastrojene domaćine. U Frankfurtu bi se zadovoljili remijem, ali općepoznato je da kad igraš na remi, u najviše slučajeva u konačnici poklekneš. Baš to se dogodilo Eintrachtu koji danas nije bio loš, ali je Bayern bio bolji. I to baš za taj jedan pogodak svojeg 26-godišnjeg krilnog napadača koji je danas postigao svoj sedmi pogodak u Bundesligi ove sezone.

Pogodak Sanea pogledajte OVDJE

Ogled Eintrachta i Bayerna igrao se u kasnijem terminu, dok se prije njih odigralo još pet utakmica u Bundesligi. Bayer je s uvjerljivih 3:0 pomeo Arminiju, dok je istim rezultatom Freiburg bio bolji od Herthe. Kod Apotekara je posebno raspoložen bio Diaby koji je postigao dva pogotka, dok su za Freiburg precizni bili Grifo (12' – KU), Schade (83') i Holler (86').

Prvi pogodak Diabyja, a drugi Bayera, pogledajte OVDJE

Drugi pogodak nove zvijezde Apotekara za konačnih 3:0 pogledajte OVDJE

Umalo je i Union ušao u '3:0' društvo, ali Mainz je ipak uspio postići jedan pogodak. U to u 90. minuti, kad je Burgzorg zabio na asistenciju Stacha, dok su prije toga za domaćina precizni bili Haraguchi (8'), Becker (56') i Awoniyi (75').

Bayern je jedini danas slavio kao gost, bilo je tri pobjeda domaćina, a samim time ostala su i dva remija. Prvo valja istaknuti da je Furth na domaćem terenu neutralizirao napade Kolna te su pogotkom Griesbecka u 69. minuti uspjeli poništiti Keinza koji je na asistenciju nekadašnjeg njemačkog reprezentativca Hectora doveo goste u vodstvo u 53. minuti, da bi onda sjajnu utakmicu vidjeli u Mönchengladbachu gdje je Wolfsburg imao dva gola prednosti pa onda u konačnici to prosuo.

Wind (6') i Bornauw (33') su zabijali za goste, a Thuram (42') i Embolo (82') za domaćina. Dvostruki asistent bio je Plea, a utakmicu je preokrenuo crveni karton gostujućeg stopera Lacroixa koji je u 70. minuti zaradio izravan crveni karton. Zanimljivo, domaćin je u 90. minuti mogao do potpunog preokreta, ali je pogodak Gintera ipak poništen.

Pogodak Embola vrijedan boda pogledajte OVDJE

Poništen pogodak Gintera pogledajte OVDJE

Bundesliga, 24. kolo

Petak, 25. veljače

Hoffenheim – Stuttgart 2:1

Subota, 26. veljače

Bayer – Arminia 3:0

Borussia M. – Wolfsburg 2:2

Freiburg – Hertha 3:0

G.Furth – Koln 1:1

Union Berlin – Mainz 3:1

Eintracht – Bayern 0:1

Nedjelja, 27. veljače

Bochum – RB Leipzig (15.30)

Augsburg – BVB (17.30)



Tagovi

BayernBayer LeverkusenLeroy SaneWolfsburgBorussia Mönchengladbach

Ostale Vijesti