REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

Samo dva igrača bolje ocijenjena od Modrića: „Ancelotti je s njim oživio momčad kada je sve bilo izgubljeno“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.04.24. | 09:10

Španjolski mediji oduševljeni su Modrićevom izvedbom

U prvim dvobojima četvrtfinala Lige prvaka u Londonu su Arsenal i Bayern odigrali 2-2, dok su u Madridu Real i Manchester City igrali 3-3, uz pogodak hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola. Luka Modrić odigrao posljednjih 20-ak minuta utakmice protiv Građana, koliko mu je Ancelotti i dao kada je Kroosa na terenu zamijenio hrvatskim maestrom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Carletto je pripremio nekoliko stvari. S prvom jedanaestoricom se odlučio za svoje najbolje igrače, žrtvujući Nacha kako bi Tchoauméni mogao igrati. A na taktičkoj razini postavio je Rodryga na lijevo krilo, pustivši Vinija da slobodno luta duž cijele napadačke fronte. Taj priključak doveo je do 2-1. Bio bi u pravu i s promjenama, oživio je momčad s Modrićem i Brahimom kada se sve činilo izgubljenim", piše Marca.

Mundo Deportivo je rangirao igrače Reala nakon utakmice i samo su Brahim Diaz i Joselu bili ispred hrvatskog kapetana.

"Ancelotti je uveo Modrića umjesto Kroosa baš kad je City poveo 2-3. S njim je Real Madrid dobio kontrolu nad loptom i maštovitost pri kretanju", piše spomenuti list.

Uzvrat je na rasporedu 17. travnja u Manchesteru, a bit će zanimljivo vidjeti što će Mister planirati s hrvatskim čarobnjakom u tom susretu nakon fantastične utakmice koju smo gledali u Madridu.



Tagovi

Liga prvakaLuka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti