REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Raspad Atletica pomogao Levanteu da upiše drugu pobjedu ove sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.02.22. | 22:06

Loša partija Simeonevih trupa

Nešto ne štima u svlačionici Diega Simeonea. Danas je Levante slavio na Wandi Metropolitano s 1:0, a nije to prvi loš rezultat ove sezone Atletico Madrida. Kao da je Argentinac izgubio moć s kojom je motivirao igrače nekada. Bila je to prije vojska spremna da prolije zadnju kap krvi, a danas izgledaju kao razbijena četa.

Donio je Simeone svojim vođenje Atleticu dva naslova prvaka Španjolske, dvije Europske lige idva finala Lige prvaka, ali trenutno možda i ne bude iznenađenje da dođe do rastanka na kraju sezone. Možda se može izvući na Ligu prvaka koju igraju u osmini finala protiv Manchester Uniteda, ali s obzirom na prikazano teško da će ponoviti uspjehe iz 2014. i 2015. godine.

U zaostaloj utakmici 21. kola La Lige Atletico je na svom stadionu poražen od posljednjeplasiranog Levantea s 0:1. Bili su domaćini u finišu susreta blizu izjednačenja, čak im je poništen pogodak, prije toga jedanaesterac, ali i da Simeoneova momčad kojim slučajem izbjegla poraz, teško da bi se to puno promijenilo i da bi crveno-bijeli dio Madrida bi bio zadovoljan.

Samo jedan udarac u okvir gola protiv dvadesete momčadi lige, momčadi koja je do ove utakmice imala samo jednu pobjedu, nešto su što se aktualnom prvaku ne bi dogodilo. A da ova večer neće biti dobra za Madriđane, bilo je jasno nakon prvog poluvremena u kojem je posjed lopte bio 60:40 u korist gostiju, a omjer udaraca unutar gola bio je 3:0.

Jedini gol na susretu zabio je Melero u 54. minuti, a njegov zgoditak možete pogledati OVDJE.



Tagovi

Primera

Ostale Vijesti