PSG ponovno šopingira po Milanu, njihova nova meta je talentirani veznjak

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.04.20. | 16:33

Sportski direktor Parižana poslao je službeni upit za mladog igrača.

22-godišnji Alžirac je u klub stigao na početku ove sezone za 16 milijuna eura, ali nakon nepunih godinu dana uživanja igranja nogometa na famoznom San Siru opet bi mogao promijeniti sredinu.

Naime, za njegovim se uslugama interesira PSG, a sportski direktor Franucza posalo je službeni upit za koliko ga je njegov sadašnji klub spreman pustiti. Iako su se nadali nekom „korona popustu“, u Milanu su potpuno jasno rekli kako sve ispod 30 milijuna eura neće ni razmatrati.

Zanimljivo, iako je Leonardo već bio član PSG-a kada se Bennacer priključio Rossonerima, inicijalni razgovori započeli su još dok je on bio u klubu te upravo on ima veliku ulogu u tome zašto je 22-godišnj Alžirac danas član svlačionice Milana pa tako ne bi bilo neralno da ga jednoga dana, a možda već i od sljedeće sezone, vidimo u dresu pariške momčadi.

U svakom slučaju, Milan se izjasnio po pitanju odštete, PSG je jasno i glasno zainteresiran, a hoće li biti nekakvih novih razvoja po pitanju ovog potencijalnog transfera pokazat će vrijeme.

Bennacer u PSG-u? Zvuči zanimljivo...

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ismael BennacertransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti