Preokret – Barceloni iz ruku izmiče zvijezda Eura U21 i uzima ga rival iz Španjolske

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.07.19. | 14:24

Narednih dana slijedi potpis.

Mladić koji je sve oduševio na minulom Europskom prvenstvu u uzrastu do 21 godine, bio je Ianis Hagi. Rumunjski polivalentni ofenzivac predvodio je, skupa s Georgeom Pucsasom, mladu reprezentaciju do povijesnog plasmana u polufinale, gdje su ipak poraženi od viceprvaka Njemačke.

Iako su posljednjih dana rumunjski mediji nagađali o tome kako će upravo Barcelona biti njegova sljedećea destinacija, čini se kako je došlo do preokreta. Sin poznate rumunjske nogometne legende Gheorghea Hagija nastavit će karijeru u Španjolskoj, ali ne u Kataloniji.

Već ranije je 'Gica' Hagi izjavio da će njegov sin ovog ljeta otići u puno veći klub od Viitorula u kojem je do sada igrao, ali čini se da će ga Barci pred očima uzeti Sevilla. Andaluzijski klub, prenosi rumunjska televizija ProTV izašla je s informacijom kako će „ako sve bude išlo prema planu, Ianis potpisati za Sevillu u sljedećih nekoliko dana“.

Osim Blaugrane, jako su za njega zagrizli u Borussiji Dortmund, ali klub sa Ramon Sanchez Pizjuana uskoro bi trebao osigurati njegov potpis. Cijena bi trebala biti oko 8 milijuna eura.

Ipak, treba još sačekati, s obzirom na ranije oprečne informacije rumunjskih medija…

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Romania Under-21 star Ianis Hagi will join <a href="https://twitter.com/hashtag/Sevilla?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Sevilla</a> &#39;if nothing crazy happens&#39;, as club give up hope on Ajax star Hakim Ziyech - fresh report <a href="https://t.co/cs7b9FE29L">https://t.co/cs7b9FE29L</a> <a href="https://t.co/ivuj3FM9bB">pic.twitter.com/ivuj3FM9bB</a></p>&mdash; footballespana (@footballespana_) <a href="https://twitter.com/footballespana_/status/1145652909687869441?ref_src=twsrc%5Etfw">July 1, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ianis Hagi

Ostale Vijesti