Predsjednik Barce otkrio misterij Rakitić: Kažnjen je!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.12.16. | 14:31

Već se neko vrijeme raspravlja o tome što se događa s Ivanom Rakitićem u Barceloni i zbog čega hrvatski reprezentativac više nije u prvom planu, obzirom da je u posljednje tri utakmice grijao klupu.

Postoje mnogo nagađanja, od loše forme pa do teorija o prljavim igrama koje igra katalonski gigant, želeći zapravo smanjiti apetite igrača, budući da se zna kako se priprema novi ugovor i to ne samo s našim Ivanom Rakitićem.

Enrique objasnio zašto je Rakitić na klupi

Na tu se temu osvrnuo predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. Otkrio je kako je zapravo stvar u tome da je Rakitić kažnjen od strane Luisa Enriquea, zbog loše forme. 'Raketa' podsjetimo, nije igrao od El Clasica protiv Reala.

Ako ga neće biti niti sutra u sastavu protiv Herculesa u Kupu, moći ćemo reći da se radi o nekakvom slučaju. Rakitić. Ovo je bila kazna, blaga“, kazao je Bartomeu, dodajući kako je na sličan način Rafinha kažnjen zbog svojih riječi, a 'Raketa' sada zbog loše forme.

Što se tiče produljenja suradnje i novog ugovora, tu neće niti nikakvih problema, napominje predsjednik Barcelone.

Želimo produljiti ugovor s njime i uvjereni smo da ga u stručnom stožeru žele zadržati. Znamo da je top igrač“.

Nije Rakitić jedini na čekanju.

S njime je isti slučaj kao i s Iniestom i Ter Stegenom. U planu je produljenje ugovora ali nam se ne žuri“.

Nadaju se da će uskoro potpis na novi ugovor staviti i najveća zvijezda Barcelone, Lionel Messi, obzirom da je to već napravio ostatak MSN trojca – Neymar i Luis Suarez.

Već dugo vremena govorimo kako želimo da Messi ovdje završi karijeru. Nadam se da ćemo uskoro moći objaviti da je postignut dogovor s Leom. To je ono što mi želimo, a mislim da je to i ono što on želi“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Josep Maria BartomeuIvan Rakitić

Ostale Vijesti