Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith

Postecoglu u Spurse, Rodgers natrag u Celtic, rastu izgledi i za povratak zaboravljenog dinamovca

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 10:08

Osim Rodgersa, škotski prvak razmišlja o Marschu i Maresci

Tottenham je načelno dogovorio uvjete s Angeom Postecoglouom da preuzme mjesto novog glavnog trenera, potvrđeno je Sky Sportsu, ažurirana vijest od ponedjeljka, nakon što su Spursi dobili dopuštenje Celtica da pregovaraju s trenerom Katolika iz Glasgowa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Celtic je već počeo raditi na Postecoglouovom potencijalnom nasljedniku, a razmatraju se Brendan Rodgers, Jesse Marsch i Enzo Maresca - jedan od pomoćnih trenera Pepa Guardiole u Man Cityju.

Rodgers je bio menadžer Celtica dvije i pol sezone između 2016. i veljače 2019., gdje je napustio Bhoyse usred sezone kako bi preuzeo Leicester.

Sjevernoirski menadžer je osvojio dvostruku trostruku krunu na Parkheadu zajedno sa škotskim Liga kupom samo nekoliko tjedana prije svog odlaska. Rodgers je bez posla otkako ga je ranije ove sezone otpustio Leicester, a Marsch još uvijek traži povratak u nogomet nakon što je napustio Leeds.

Kako bilo, Brendan Rodgers je favorit, a vrati li se u zeleno jato možda privuče natrag i Filipa Benkovića (25), koji je pod njegovim vodstvom nastupao za Kelte kao posuđeni igrač Leicestera u sezoni 2018./19. odigravši 30 utakmica.

Benković je prošlu sezonu proveo na posudbi u Eintrachtu iz Braunschweiga, klubu iz 2. Bundeslige, skupio 19 nastupa, ali od 1. srpnja je ponovno igrač Udinesea, s kojim ima ugovor do ljeta 2025. Nedavno je u intervjuu Škotima Benković kazao da ne bi imao ništa protiv povratka u Celtic, dapače… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ange PostecoglouBrendan RodgersFilip BenkovićCelticTottenham U18Jesse MarschEnzo Maresca

Ostale Vijesti