Započela PSG-ova rekonstrukcija: Dolazi brazilski reprezentativac za 25 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.04.20. | 12:02

Odlična cijena, s obzirom na cjelokupnu situaciju.

Paris Saint-Germain ovoga će ljeta ići u nešto veću rekonstrukciju, htio to ili ne. Pandemija koronavirusa i kriza nakon nje manje će pogoditi katarske šeike koji će moći uložiti novac u momčad Thomasa Tuchela, a odlasci nekoliko igrača vrlo su izvjesna stvar.

Francusku prijestolnicu ovoga će ljeta praktički sigurno napustiti Edinson Cavani, spominje se i dizanje sidra Thiaga Silve, a kao mogući odlasci spominju se i Leandro Paredes te Ander Herrera. Gotovo siguran na listi otpisanih je Layvin Kurzawa.

Lijevi bek PSG-a nikada nije bio prva opcija kod njemačkog stratega, a dolaskom Juana Bernata potpuno je gurnut na margine. Kada mu se predoči informacija da će na njegovu poziciju vrlo skoro stići jedan brazilski reprezentativac, Kurzawa će i definitivno dignuti sidro.

 

 

Naime, kako prenosi brazilski Esportes Gaucha, Parižani će uskoro finiširati posao i dovesti u svoje redove Alexa Tellesa. Riječ je o 27-godišnjem lijevom beku Porta koji je prije godinu dana debitirao za reprezentaciju Selecaa, a PSG će isplatiti portugalskom velikanu između 20 i 25 milijuna eura.

Oko 3% od ovog transfera ide Gremiju, zbog FIFA-inog fonda solidarnosti, a klub s Dragaa bi zamjenu za Tellesa mogao pronaći u istom klubu jer navodno planiraju kupiti Juninha Capixabu, čija je vrijednost oko pet milijuna eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Brazilska nogometna reprezentacijaAlex Telles

Ostale Vijesti