REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Piksi Stojković: "U ovakvoj utakmici treba biti inteligentan"; Song: "Vjerujemo da možemo dobiti Brazil"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.11.22. | 14:17

Akteri jedne od najzanimljivijih utakmica turnira dali su svoj osvrt na istu.

Sjajnu utakmicu odigrali su Srbija i Kamerun na današnjem Svjetskom prvenstvu. Ukupno smo vidjeli šest pogodaka, preokrete i povratke, a dvoboj je na kraju završio rezultatom 3:3.

"U našem DNK je da se nikada ne predajemo, a takav pristup nam je nedostajao protiv Švicarske. Bilo je važno pokazati borbeni duh i odlučnost. Reagirali smo najbolje što smo mogli nakon što smo gubili 3:1, napredujemo i vjerujem kako možemo pobijediti Brazil. Vjerujemo u sebe i Kamerun će imati još što za reći na ovom turniru", rekao je izbornik Kameruna Rigobert Song.

Dvoboj je komentirao i Vincent Aboubakar, igrač koji je svojim ulaskom Kamerunu ekspresno donio poravnanje.

"Na ovakvim natjecanjima morate pokazati želju za pobjedom. Moji suigrači su odigrali odlično prvo poluvrijeme usprkos nekim greškama. Osjetili smo kako je Srbija malo umornija i kada sam ušao na teren pokušao sam to iskoristiti".

Srpski izbornik Dragan Stojković dakako nije bio zadovoljan:

"Nema dileme da je ovo bio najinteresantniji meč za gledanje. Treba biti pametan i inteligentan da utakmicu privedete kraju kako treba. Skupo su nas koštale greške. Apsolutno nepotrebno izlaženje zadnje linije kad protivnik ima loptu. Imali smo dosta dobrih prodora i po jednoj i po drugoj strani. Mene kao trenera moraju veseliti tri postignuta gola i toliko šansi, ali moramo analizirati kako smo primili tri gola kako se ubuduće ovo ne bi događalo".

Dvoboj je komentirao i kapetan Srbije Dušan Tadić:

"Bili smo dobri, ali je bilo stvari koje smo mogli bolje. Nadamo se da će Brazil pobijediti Švicarsku pa da sve i dalje bude u našim rukama. Moramo biti pozitivni, pokazali smo već da možemo pobijediti u odlučujućim utakmicama".


(Hina)


Tagovi

kamerunska nogometna reprezenatcijasrpska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti