Novo ime na klupi Barcelone praktički poznato: Već je odradio večeru s Bartomeuom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.08.20. | 18:47

Nije tajna da Setien broji zadnje dane na klupi katalonskog diva...

Barcina tragedija u više činova ispričana ove sezone jučer je dobila svoj epilog.

Potpuno je potučena do nogu, ponižena, ogoljena i ugušena u centrifugi svih problema koji su je snašli ove sezone. Iz navijačke perspektive, izrodit će se barem jedna dobra stvar, a to je da će Quique Setien sigurno postati bivši. Štoviše – prema katalonskom Mundo Deportivu već se zna tko će ga naslijediti.

Kako tvrdi list, Josep Maria Bartomeu već je imao sastanak s Mauricijom Pochettinom okončan stiskom ruke te bi uskoro trebao povesti novu, obnovljenu Barcelonu. Ostaje da vidimo hoće li to učinit s Leom Messijem u sastavu.

Još službeni otkaz Quiquea Setiena nije potvrđen, no jasno je da su mu dani odbrojani. Bez obzira što je stigao relativno nedavno, ali učinak bivšeg trenera Betisa nije nešto što je zdrav zalog za daljnji rad: izgubio je prvenstvo od ne pretjerano uvjerljivog Reala ove sezone te ispao iz Lige prvaka na sramotan način.

Također, spominju se Ronald Koeman i XAvi Hernandez, a legendarni španjolski veznjak je bio u igri i uoči inauguriranja samog Setiena kao alternativno rješenje. No tad je sâm donio odluku da je za tako nešto prerano. Uostalom, poznato je da nije baš Bartomeuov fan.

Pochettino je trenutno bez angažmana, točnije od trenutka kad je u Tottenhamu zamijenjen Joseom Mourinhom, a s njegovim se imenom žongliralo u kontekstu novog superbogatog Newcastlea. To ta je priča već neko vrijeme u moratoriju…

(foto: Albert Gea/Reuters)


Tagovi

Josep Maria BartomeuMauricio PochettinoRonald KoemanBarcelonaXavi Hernandez

Ostale Vijesti