LEE SMITH/Action Images
LEE SMITH/Action Images

Ni Milan, ni Roma, ni Ajax, ni Lille - Livakovića traži klub iz Premier lige!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.07.21. | 08:13

A interes je pokazala i Atalanta...

U već nekoliko navrata pisali smo o velikoj gužvi u Dinamovoj svlačionici, Damir Krznar na svakoj poziciji raspolaže s minimalno tri igrača, a na mnogima i s četiri ili više. Jedna od tih popunjenih pozicija je vratarska. Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Ivan Nevistić, Dinko Horkaš i Nikola Čavlina dio su maksimirske svlačionice. Mladi Čavlina će ostati u drugoj momčadi, Dinko Horkaš će na posudbu, a čeka se i transfer Dominika Livakovića.

Jer, ako Livaković ostane u klubu, Zagorac će biti 'dvojka', a Nevistić će morati na posudbu, vjerojatno u neki od hrvatskih prvoligaša.

Posljednjih godina mnogo se špekuliralo o budućoj destinaciji jedinice hrvatske reprezentacije, najčešće ga se selilo u Francusku, prvo u Montpelliere, kasnije u Lille. Odlaskom Donnarumme u PSG, otvorilo se mjesto za jedinicu Milana te su Rossoneri prilično zagrizli. Kasnije se u igru ubacio i Jose Mourinho koji ga je navodno htio vidjeti u Romi, no na kraju se odlučio na jedinicu Portugala Ruija Patricija iz Wolverhamptona.

Stoga, Wanderersi traže novog golmana, a Sportske novosti pišu kako je prvi izbor kluba iz središnje Engleske upravo Livaković. Također, spominje se ime Atalante, no interes Wolvesa je, pišu SN, puno konkretniji.

Prema Transfermarktu, cijena Livakovića iznosi 15 milijuna eura. Wolvesi su svakako klub koji tu cifru mogu ispoštovati...


Tagovi

Dinamo ZagrebWolverhamptonDominik LivakovićPremier liga

Ostale Vijesti