Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Najbolji strijelac Lokomotive zbog trećeg žutog kartona propušta Dinamo

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 19:06

Značajan udarac za momčad pod vodstvom Silvija Čabraje

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Varaždin u gostima s 2-0 i s nova tri boda barem privremeno zasjeli su na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice. Lokosi su do tri boda stigli zahvaljujući pogotku Goričana i autogolu Šege, no pobjedu su skupo platili.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, prvo im se u 20. minuti ozlijedio veliki talent i jedan od najboljih igrača - Marin Šotiček. On je nakon jednog duela odšepao s terena, a tek trebamo saznati radi li se o težoj ili lakšoj ozljedi.

Pored toga, Lokomotiva je za sljedeće kolo ostala bez svojeg najboljeg strijelca. Duje Čop u 84. minuti zaradio je žuti karton, što mu je treća javna opomena i suspenzija za sljedeće kolo. A za osam dana, slijedi im zagrebački duel. U nedjelju, 21. travnja, Lokomotiva će s početkom u 17 sati ugostiti Dinamo, u kojem sigurno neće žaliti što Duje Čop neće biti na raspolaganju Silviju Čabraji.

Pamte navijači Modrih simultanku Čopa, koji je 23. siječnja zaledio Maksimir s tri pogotka. Zanimljivo, bili su to njegovi prvi ovosezonski pogoci, a dosad je stigao do brojke od sedam prvenstvenih golova i trenutno je najbolji strijelac momčadi.

Čop je zabio pogodak Dinamu i prije nešto više od godinu dana, kada je u dresu Šibenika pogotkom u sudačkoj nadoknadi izbacio Modre iz Kupa. Bio je to zgoditak koji je presudio i Anti Čačiću, kojem je poraz od Šibenika bio posljednji dvoboj prije nego što mu se klub zahvalio na suradnji.

Dinamu, dakle, Duje Čop nikako ne leži. Iako je bivši igrač maksimirskog kluba, Čop im je dva puta u zadnjih godinu dana ozbiljno zakomplicirao život, no sjajnu proljetnu formu zbog današnjeg žutog kartona neće imati priliku nastaviti i u sljedećem kolu. (I.M.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLDuje ČopLokomotiva ZagrebNK LokomotivaDinamo ZagrebGNK DinamoSuciNK VaraždinVaraždin

Ostale Vijesti