Mane ušao i zabio svoj stoti gol otkad je stigao u Englesku

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.02.20. | 20:28

Redsi nastavljaju galopirati prema tituli.

Nova prvenstvena utakmica, nova pobjeda Liverpoola. U 26. kolu Premiershipa stradao je vrlo dobri Norwich koji je poprilično namučio budućeg prvaka, ali momčad Jurgena Kloppa ove je sezone jednostavno – nepobjediva.

'Kanarinci' su jako dobro zaustavili goste, koji su imali tek jedan udarac u okvir gola u prvom poluvremenu, dok su se druge strane imali čak i stativu Tetteya.

Kada je vidio da se domaćin ne da, Klopp je u igru ubacio Fbinha i Sadija Manea, a Senegalac mu je to vratio pogotkom u 78. minuti utakmice.

Jordan Henderson je bio asistent, a Mane lijepim volejom lijevom nogom zabija svoj stoti dres za nekio engleski klub. Za Southampton je postigao 25 komada, dok je u dresu Redsa utrpao 75 golova u svim natjecanjima.

 

 

 

 

Rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice te je Liverpool tako stigao do 25. pobjede ove sezone. Imaju 76 bodova, 25 više od drugoplasiranog Citya s utakmicom manje.

Ranije danas, Burnley je pobijedio upravo Maneov bivši klub Southampton rezultatom 2-1. Golove za pobjedničku momčad postigli su Westwood (2') i Vydra (60'). Ings (18') je bio strijelac za domaćine.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Sadio Mane

Ostale Vijesti