Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Lokomotiva produljila suradnju s dva prvotimca uoči Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.03.22. | 16:43

Na Kajzericu su stigli prošle godine

Dobre igre u dresu Lokomotive potpiom novog ugovora okrunio je 26-godišnji desni bek Branimir Cipetić. Praktički neizostavan član momčadi Silvija Čabraje produljio je suradnju s klubom s Kajzerice do ljeta 2024. godine.

U Lokomotivu je stigao prošle godine iz Širokog Brijega i odmah se ustalio kao prvo rješenje na desnoj strani Lokomotive. Ove sezone odigrao je 25 utakmica u HNL i upisao šest asistencija, a propustio je tek dvije utakmice u momčadi s Kajzerice.

Nogometni put ovaj reprezentativac BiH započeo je u Hajduku čiju je prošao omladinsku školu, a onda je nastavio u Španjolskoj. Prvo u Alicanteu pa Torrevieji, Elcheu i Vitoriji do odlaska u Široki 2019. godine.

Za reprezentaciju BiH dosad je upisao sedam nastupa.

Novi ugovor dobio je i Mateo Marić, 24-godišnji veznjak koji je stigao na Kajzericu dan nakon Cipetića isto iz Širokog Brijega. On je prve nogometne korake napravio u Grudama, a potom se nastavio razvijati u Širokom Brijegu do odlaska u Zagreb. Mateo je i brat Mirka Marića, nekadašnjeg napadača Lokomotive i Osijeka, a nastupao je za U-21 reprezentaciju BiH četiri puta. Novi ugovor s Lokomotivom potpisan je do ljeta 2025. godine.

Ove sezone odigrao je 24 utakmice u HNL-u i zabio dva gola.


Tagovi

Lokomotiva ZagrebMirko MarićBranimir CipetićBranimir Cipetić

Ostale Vijesti