Action Images
Action Images

Lisice pobijedile Chelsea i preuzeli vrh Premier lige, WBA nastavio po starom

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.01.21. | 23:05

Bunker Allardycea nije pomogao protiv West Hama.

Odigrane su dvije utakmice 18. kola engleske Premier lige u kojima su West Ham i Leicester upisali pobjede nad West Bromom i Chelsejem.

U prvom poluvremenu smo gledali potpunu dominaciju domaćina i veliki bunker gostiju, kojeg je West Ham probio tek u sučevoj nadoknadi prvog dijela. Coufal je ubacio u peterac gdje se sjajno snašao Bowen te netipično tijelom pospremio loptu u mrežu za 1:0.

Na samom startu drugog dijela gosti su došli do izjednačenja. Grosicki je u 51. minuti proigrao Pereiru, koji topovskim udarcem para mrežu domaćina za 1:1.

Međutim, gosti poznatim bunkerom Sama Allardycea ipak nisu izdržali do kraja jer ih je u 66. minuti kaznio Antonio na asistenciju Yarmolenka za konačnih 2:1.

West Ham je ovom pobjedom nastavio sa sjajnom sezonom te su trenutno na sedmom mjestu s četiri boda manje od mjesta koje vode u Europu, dok se WBA nakon iznenađujućeg trijumfa u prošlom kolu vratio starim navikama koje ih drže na predzadnjem mjestu.

U drugoj utakmici dana Leicester je golovima Ndidija i Maddisona slavio protiv Chelseaja rezultatom 2:0 te ponovno izbio na čelo ljestvice Premier lige.



Ostale Vijesti