REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

L. Enrique: "Da mi je netko na poluvremenu rekao da ćemo pobijediti 2-0, plesao bih dva sata"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 10:31

PSG je napravio veliki korak prema drugom krugu natjecanja...

PSG je sinoć 'ni kriv, ni dužan' svladao Real Sociedad s 2-0 i napravio veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale Lige prvaka. Baskijska momčad odigrala je odlično prvo poluvrijeme, stvorila je nekoliko konkretnih prigoda za postizanje momčadi no individualna kvaliteta i iskustvo PSG-a prevagnuli su u nastavku te je francuski prvak stigao do rutinske pobjede.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pobijedili ste s 2-0, jeste li sretni, upitala je španjolskog trenera novinarka TNT-a...

"Heh. Da mi je netko rekao na poluvremenu da ćemo pobijediti s 2-0, plesao bih dva sata i ne bi imao problema s time", rekao je Luis Enrique na ne baš gramatički najtočnijem engleskom i demonstrirao svoj pobjednički ples. "Da, jako sam sretan".

Mrežu Real Sociedada načeo je Kylian Mbappe u 58., a konačni rezultat postavio je Bradley Barcola u 70. PSg je na kraju mogao slaviti i uvjerljivije...

"Na poluvremenu smo pokušali sve promijeniti jer su nas pritiskali vrlo visoko, a dobro su zadržavali loptu kada smo ih mi stiskali. Kao da smo bili u noćnoj mori. Bilo je vrlo teško. U takvim situacijama zna se dogoditi da izgubiš samopouzdanje i ne igraš na pravi način. No, ovo je nogomet. U drugom dijelu smo bili puno bliže onome čemu smo se dogovorili", zaključio je Enrique.

Uzvratna utakmica na rasporedu je za tri tjedna u San Sebastianu.




Tagovi

Liga prvakaPSGLuis EnriqueReal Sociedad

Ostale Vijesti