Alberto Lingria / Reuters
Alberto Lingria / Reuters

Immobile donio prednost Laziju, Upamecano ponovno tragičar Bavaraca, PSG rutinski do sigurne pobjede

sri. 14.02.24. | 22:50

Tekstualni prijenos utakmica možete pratiti na Germanijaku

Nakon što je jučer otvorena nokaut faza Lige prvaka pobjedama Real Madrida protiv Leipziga s 1-0, odnosno aktualnog prvaka Europe Manchester Cityja na gostovanju kod Copenhagena s 3-1, danas se osmina finala nastavila utakmicama u Rimu i Parizu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Lazio je na domaćem terenu pobijedio Bayern s minimalnih 1-0. Nije to bila pretjerano lijepa utakmica, a presudio je pogodak Cira Immobilea s 11 metara u 69. minuti. Prethodno je zbog grubog nasrtaja na Isaksena crveni karton zaradio Upamecano. Bavarci su u prvom poluvremenu imali tri jako dobre prigode preko Kanea, Musiale i Sanea, ali nisu uspjeli zabiti pogodak. U nastavku utakmice, osim 11-erca za domaćine, nismo uživali u lepršavoj utakmici.

Pogodak s utakmice pogledajte OVDJE.

Obje utakmice možete pratiti u tekstualnom prijenosu na Germanijaku.

Lazio - Bayern 1-0

Stadion: Olimpico (Rim), gledatelja: 57470

Strijelci: 1-0 Immobile (69., 11m)

Sudac: F. Letexier (Francuska)

Žuti kartoni: Kimmich (Bayern)

Crveni kartoni: Upamecano (Bayern)

Lazio (4-3-3): Provedel - Marušić, Romagnoli, Gila (81.Patric), Hysaj (60. Lazzari) - Guendouzi, Cataldi, Alberto (81.Kamada) - Isaksen ( 74. Pedro), Anderson - Immobile (74. Castellanos). Trener: M.Sarri

Bayern (4-2-3-1): Neuer - Mazraoui, Upamecano, Kim, Guerreiro - Kimmich, Goretzka (73. De Ligt) - Sane (81. Tel), Müller (81. Choupo-Moting), Musiala - Kane

U drugom susretu večeri, Paris Saint Germain kod kuće je pobijedio Real Sociedad 2:0 golovima Kyliana Mbappea u 58. i Bradleya Barcole u 70. minuti dvoboja.

Bila je to utakmica u kojoj su gosti bili ravnopravni u prvom poluvremenu i propustili nekoliko odličnih prilika za vodstvo. U nastavku susreta PSG je zaigrao daleko bolje i u 58. minuti Mbappe je uspio otključati suparnička vrata. Dembele je izveo korner, Marquinhos je glavom prebacio na drugu vratnicu gdje je Mbappe bio spreman pogodivši za 1-0.

U 72. minuti PSG je povećao prednost na 2-0, a sve je sam napravio Bradley Barcola. Mladi 21-godišnji Francuz je dobio loptu na lijevom krilu, projurio pokraj Traorea i potom udarcem kroz noge svladao Remira za konačnih 2-0.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Uzvratna utakmica na rasporedu je za tri tjedna u San Sebastianu.

PSG - Real Sociedad 1-0

Strijelci: 1-0 Mbappe (58., Marquinhos), 2-0 Barcola (70., Fabian Ruiz)

Stadion: Park prinčeva, gledatelja: 46.435.

Sudac: M. Guida (Italija)

Žuti kartoni: Traore, Le Normand (R.Sociedad)

Crveni kartoni: /.

PSG (4-3-3): Donnarumma - Hakimi, Danilo (72. Hernández), Marquinhos, Beraldo - Zaire-Emery, Ruiz, Vitinha - Dembele (83. Muani), Barcola (72. Asensio) - Mbappe

Real Sociedad (4-3-2-1): Remiro - Traore, Zubeldia, Le Normand (78. Pacheco), Galan - Merino, Zubimendi, Mendez (79.Turrientes)- Kubo, Barrenetxea (66. Zakharyan) - Silva (79. Sadiq)

Tijek utakmica:


Tagovi

Liga prvakaBayernLazioPSGReal Sociedad

Ostale Vijesti