REUTERS/Miguel Vidal
REUTERS/Miguel Vidal

Krađa od tri milijuna eura donijela Rojiblancosima tri boda, Getafe pokazao karakter protiv Raya

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.02.23. | 19:44

Ovog siječnja je Atletico doveo Depaya iz Barcelone za prilično smješan iznos, a taj transfer bi se s vremenom mogao pokazati 'krađom' zimskog prijelaznog roka.

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su u Vigu domaću Celtu sa 1:0, u utakmici 21. kola španjolskog prvenstva, te ostali na četvrtoj poziciji.

Jedini pogodak postigao je Memphis Depay u 89. minuti., a taj gol je tim vrijedniji jer je Atlético od 70. minute igrao s desetoricom, nakon što je crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobio crveni karton.

Momčad Diega Simeonea ima 11 pobjeda i četvrta je na tablici sa 38 bodova. Celta je prekinula niz od dvije pobjede i nakon 10. poraza zauzima 13. mjesto na tablici sa 23 boda.


Spomenimo i kako su u prvoj utakmici dana remizirali Getafe i Rayo Vellecano. Bila je to jedna nevjerojatna utakmica u kojoj se vidjelo uistinu svašta. Gosti su poveli u 38.minuti nakon autogola Arambarrija, dok je u drugom poluvremenu uslijedio ‘show’. Prvo je Mayoral promašio jedanaesterac za izjedanačenje u 51.minuti, potom je Unal u 77. poentirao za 1:1, da bi onda u 87.minuti napadač Raya De Tomas promašio kazneni udarac s kojim je svoju momčad ‘zakinuo’ za dodatna dva boda.

Getafe je ostao na predzadnjem mjestu, dok je Rayo propustio priliku preskočiti Betis na petom mjestu La Lige te su ostali na šestom mjestu s bodom manje od Pellegrinijeve momčadi. (Hina, G)



Tagovi

Memphis DepayAtletico Madrid

Ostale Vijesti