Chelseajeva ikona nedavno dobila bizaran otkaz u Njemačkoj pa pronašla angažman u Brazilu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 09:25

Nije dugo čekao na angažman, ali odlazi daleko od Europe.

Salomon Kalou novi je igrač brazilskog Botafoga.

Iskusni ofenzivac nije dugo čekao na angažman, nakon što je krajem mjeseca berlinska Hertha s njim raskinula suradnju zbog neodgovornog ponašanja.

Bjelokoščanin je u jeku pandemije korovavirusa uživo emitirao iz svlačionice na društvene mreže te je prikazao nepoštivanje preporuka za suzbijanje širenja zaraze. Klub je odmah reagirao te ga suspendirao pa i bez obzira na ispriku. Od tog trenutka se znalo da je Bjelokoščanin bivši pa uopće nije bilo iznenađenje kad se njegovo ime našlo među petoricom otpisanih.

 

 

Njegov novi klub već neko vrijeme pokušava dovoditi poznata nogometna imena. Prije Kaloua u klub je stigao Keisuke Honda, ali su se spominjala i mnoga druga imena. Yaya Toure, Obi Mikel te braća Fabio i Rafel su neka od njih, no od njihvog angažmana za sad nema ništa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Annegret Hilse/Reuters)

 


Tagovi

Salomon Kalou

Ostale Vijesti