REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Kapetan Uniona otkrio zašto je Bjelica vikao, a Bild piše: “On je ‘zig-zag’ trener”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 13:39

Najčitaniji njemački medij ‘kopa’ po Bjelici još od onog incidenta sa Saneom. Union se četiri kola prije kraja nalazi na 14. mjestu Bundeslige i samo su dva boda Berlinčani udaljeni od zone ispadanja, a u takvoj situaciji više se očito ne biraju sredstva

Nervozna reakcija Nenada Bjelice na treningu možda je otkrila pravo stanje u momčadi Union Berlina, špekuliraju njemački mediji.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjećamo, Željezni su doživjeli tri uzastopna poraza u Bundesligi.

“Ovo je s….e, ništa, nula. Sami sebe sramotimo. Ovo je ništa”, urlao je hrvatski trener na igrače. Potpuno je izgubio živce, a njegov kapetan Christopher Trimmel je u razgovoru za Bild objasnio što je izazvalo takvu reakciju kod Bjelice:

“Bilo je nekoliko pravila u vježbi koje smo morali usvojiti. Jedna ekipa to nije potpuno razumjela. Onda smo previše izgubili i više nije bilo tečnosti u igri. Zato je vikao na nas”, rekao je Trimmel.

Dakle, sve normalno što se događa na mnogim treninzima. No, Bild ‘kopa’ po Bjelici još od onog incidenta sa Saneom. Union se četiri kola prije kraja nalazi na 14. mjestu Bundeslige i samo su dva boda Berlinčani udaljeni od zone ispadanja, a u takvoj situaciji više se očito ne biraju sredstva.

Nakon poraza od Augsburga, Bjelica je pokušao razbuditi momčad.

“Ovdje se radi o egzistenciji. Tko to ne razumije, nema mjesta u Unionu”, rekao je Bjelica, no u sljedećem kolu naišao je na raspucani Bayern koji je njegovoj momčadi zabio pet komada. Nakon utakmice je hrvatski trener stao pred momčad te joj poručio da poraz od Bavaraca ide na njegovu dušu. Zbog toga Bild tvrdi da je Bjelica postao “zig-zag trener”, odnosno da različitim pristupima pokušava razbuditi momčad koja se bori za goli život, a ne osvoje li u nedjelju bod ili više kod Borussije Mönchengladbach, ne piše im se dobro:

“Je li Bjelica bespomoćan?”, pita se Bild. (G)



Tagovi

BundesligaUnion BerlinNenad BjelicaBild

Ostale Vijesti