Juventus na korak do dogovora sa zvijezdom Napolija, spremna ponuda i za zvijezdu Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.07.20. | 10:17

Stara dama će biti vrlo aktivna ovog ljeta na transfer tržištu.

Iako je pandemija uvelike utjecala na mogućnosti svih klubova a angažmanom pojačanja ovog ljetnog prijelaznog roka, neki će klubovi unatoč tome biti vrlo aktivni. Jedan od takvih definitivno je Juventus.

Uskoro novi-stari prvak Italije već je i službeno odradio zamjenu Pjanićai Arthura, a to im neće biti jedini posao ovog ljeta. Kako prenosi Calciomercato, uprava Stare dame u poodmakloj je fazi pregovora s Arkadiuszom Milikom, 26-godišnjim napadačem koji je već obznanio Napoliju da ne planira produžiti ugovor.

Poljak ima aktualan ugovor još godinu dana, stoga će ga klub s juga Italije morati prodati ovog ljeta kako bi nešto i zaradio na njemu. U redovima Napolitanaca sumnjaju u to da je Milik već dogovorio suradnju s Torinezima, ali spomenuti izvor piše kako to vjerojatno još nije usuglašeno, iako je vrlo blizu.

Osim toga, Sportmediaset prenosi kako Bianconeri spremaju ponudu za ovosezonsko iznenađenje iz redova Wolverhamptona, Adama Traorea. Krilni napadač Wolvesa je posao vrlo atraktivan ove sezone, a Juve je spreman prodati čak trojicu igrača kako bi skupio novac za angažman 24-godišnjeg Španjolca porijeklom iz Malija.

Talijanski prvak planira prodati vratara Mattiju Perina i obrambeni dvojac Danielea Ruganija i Cristiana Romera, kako namaknuo sredstva za Traorea koji prema Transfermarktu trenutno vrijedi 25 i pol milijuna eura.

(Foto: Ciro de Luca/Reuters)


Tagovi

Arkadiusz MilikAdama Traore

Ostale Vijesti