Jović prekinuo golgeterski post od tri i pol mjeseca i potvrdio veliku pobjedu Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.02.20. | 18:04

Nova pobjeda Kraljevskog kluba i nastavak pohoda na titulu.

Nogometaši Real Madrida stigli su do uvjerljive pobjede na gostovanju kod Osasune. Iako je domaćin u 23. kolu Primere poveo golom Garcije (14'), momčad Zinedinea Zidanea je već do poluvremena preokrenula golovima Isca (33') i Sergija Ramosa (38'). U nastavku su još Lucas i Jović potvrdili pobjedu s konačnim rezultatom 4-1.

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je zapaženu ulogu i upisao tri famozne „predasistencije“, prvu ubačajem iz kornera, dok su druge dijve za treći i četvrti gola Reala bila vrhunska proigravanja u prostor kojima je izbacio cijelu obranu poražene Osasune.

Dodajmo da je Luka Jović ovim golom u sudačkoj nadoknadi prekinuo golgeterski post od tri i pol mjeseca bez gola, a ovo mu je tek drugi ove sezone, prvi je zabio krajem listopada.

 

 

U ranijim utakmicama igranim danas, Real Sociedad je slavio u San Sebastianu nad baskijskim rivalom Bilbao. Rezultat je bio 2-1, a strijelci za domaćina bili su Portu (65') i Isak (83'), dok je Inaki Williams zabio za goste u 71. minuti utakmice.

Espanyol je novim pogotkom pristiglog pojačanja Raula de Tomasa pobijedio Mallorcu 1-0.

(Foto: Reuters)


Tagovi

PortugalPortuAlexander IsakInaki WilliamsLucas VazquezSergio RamosIscoLuka ModrićRaul De TomasLuka Jović

Ostale Vijesti