Izraelski velikani poslali ponudu za napadača Gorice, a Prosinečki želi kapetana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.08.20. | 08:22

Velikogorički mercato.

Najbolji izraelski klubovi Maccabi iz Tel Aviva i Hapoel Beer Sheva žele napadača Gorice 24-godišnjeg Cherif Ndiaye.

Prema pisanju Sportskih novosti, izraelski klubovi su ponudli 1,5 eura za usluge senegalskog napadača. Međutim, iako su ponude na stolu predsjednik Nenad Črnko i sportski direktor Mindaugas Nikoličius navodno ne žele žuriti s odlukom jer imaju informacije kako bi uskoro trebale stići ponude iz Turske, koje bi mogle biti još izdašnije.

Osim napadača gorica bi mogla ostati i bez kapetana Kristijana Kahline. Navodno je za njegove usluge jako zagrizao Robert Prosinečki, koji bi 28-godišnjeg vratara rado doveo u svoj novi klub Denizlispor. Kapetan Gorice je napunio 28 godine te mu je najbolje vrijeme za odlazak u inozemstvo, a po svemu sudeći klub mu ne bi stvarao porbleme, a još bi i ponešto zaradili. Nije poznat iznos koji bi Turci ponudili, ali se pretpostavlja da bi se kretao oko 500 tisuća eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

 


Tagovi

Cherif NdiayeKristijan KahlinaHNK Goricatransferi

Ostale Vijesti