Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Iz Croatije i Vukovara u BSK: Bjelobrđani doveli napadački tercet

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 08:23

Dvojica su već debitirala, a jedan čeka oporavak od ozlijede

BSK Bijelo Brdo i Solin davljenici su 1. NL nakon odigrane polusezone. Samo 11 bodova imaju oboje nakon 17 odigranih kola, a Solin koji je mjesto iznad, ima nešto bolju gol razliku. Naime, BSK ima tek osam postignutih golova, a njih čak 19 primljenih pa je Denis Krstanović zavapio - napadača, napadača, napadača 'amo jer utjehe nema u obrani.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

I stigli su. Njih čak trojica. Šimun Grgić stigao je iz zmijavačke Croatije, dok su Franco Capitani - Argentinac sa španjolskom putovnicom - te Valentin Jara stigli iz Vukovara 1991. Prva dvojica su debitirala u pripremnoj pobjedi protiv trećeligaša Čepina, dok Jara čeka oporavak od ozlijede kako bi dočekao debi.

U borbama koje nose naredna kola pomoći će im i pojačanja u stručnom stožeru, među kojima su kondicijski trener Igor Majlinger i analitičar Leonardo Bijelić. Naravno da nije sve ni bajno. Imali su Bjelobrđani i odlazaka, a osim toga Dominik Solić i Ivan Žutić ostat će im još dugo vremena zbog zdravstvenih problema van zapisnika.

U nastavak sezone BSK kreće 17. veljače na domaćem terenu protiv Orijenta u bitci za ostanak, dok kolo kasnije odlazi u goste Jarunu. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BSKBSK Bijelo BrdoCroatia ZmijavciVukovar '91Prva HNLHNL

Ostale Vijesti