Zvijezda Stare dame: Ronaldo je odugovlačio dva mjeseca, ali na kraju nam je svima kupio tablet

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.03.20. | 20:30

Portugalac je prekršio trenerova pravila, pokušao se izvući, ali na kraju je ispunio "kaznu" i kupio svim suigračima tablet.

Svaka momčad ima svoja unutarnja pravila, neka ih nametne trener, neka sami igrači ustanove, dok u pojedinim klubovima postoji striktan kodeks ponašanja i kazne za njegovo pridržavanje. Naravno, većina igrača u svom ugovoru ima osnove onoga što se očekuje od njih, statut je uglavnom klupsko pravilo, a treneri znaju iskombinirati zanimljiva pravila čisto kako bi zadržali motivaciju igrača na razini.

Tako je jedno od pravila koja je lani imao Max Allegri dok je bio trener Juventusa, taj da svi njegovi igrači koji dobiju crveni karton na utakmici, moraju za kaznu kupiti iMac tablet svim ostalim suigračima.

To se upravo dogodilo Cristianu Ronaldu, koji je još 2018. godine, u grupnoj fazi Lige prvaka dobio izravno isključenje u ogledu s Valencijom. Nakon jednog duela s Jeisonom Murillom, stoper Šišmiša je pao na pod, a Portugalac ga je nezadovoljan njegovim 'lakim padom' blago povukao za kosu. Za suca Felixa Brycha nije bilo dileme - izravan crveni karton nakon samo 29 minuta igre. Po mnogima preoštro, jer se naknadno na snimci vidjelo da nije bilo nikakve grubosti u tom potezu.

 

 

To je značilo da je danas 35-godišnja zvijezda morala ostatku svlačionice kupiti svima ponaosob novi iMac, tablet tvrtke Apple.

U svom podcastu "Prosto w Szczene", vratar Stare dame Wojciech Szczesny otkrio je da je Ronaldo to doista i učinio - ali tek nakon dva mjeseca. Portugalac je smatrao da je crveni karton nepravedno dosuđen, stoga je dva mjeseca izbjegavao "izležavanje kazne", odnosno kupnju spornih tableta.

"Dugo nije mogao 'procesuirati' taj crveni karton. Trebalo mu je dugo vremena da to prihvati i cijelo je vrijeme inzistirao da nije napravio ništa loše. Trebala su mu dva mjeseca, ali u konačnici smo svi dobili iMac", rekao je poljski golman, prisjetivši se i jedne anegdote u kojoj je i sam bio glavni akter i 'žrtva' Allegrijeve kazne.

"Mislio sam da je utorak, a bila je srijeda. Nazvao me Allgri i rekao da su svi već na treningu. Ja sam stigao s pola sata zakašnjenja, a suigrači su me dočekali s uzvicima 'Dobivamo darove'. Ja sam na kraju svima morao kupiti Dr. Dre Beats slušalice", rekao je Szczesny.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Cristiano RonaldoWojciech Szczesny

Ostale Vijesti