Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Germanijak doznaje: Marko Tolić na pragu odlaska kod bivšeg trenera u Sloveniju!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.08.22. | 00:00

Modri veznjak dobio je priliku protiv Osijeka, ali zbog bolesti se nije uspio nametnuti i izvjesno je da će sezonu nastaviti u redovima slovenskog prvaka Maribora, na čijoj je klupi Damir Krznar

Marka Tolića apostrofirali smo i uoči utakmice kao igrača s najmanjom minutažom u Dinamu ove sezone. Odigrao je do susreta s Osijekom samo 10 minuta, što je doista bilo ispod očekivanja, pogotovo navijača koji Tolića vole zbog njegove lucidnosti i nogometnog vica.

Ante Čačić dao mu je priliku od prve minute protiv Osijeka, ali Tolić je odigrao samo 45 minuta. Bio je jedan od najlošijih igrača na terenu, nije napravio ništa i trener ga je na odmoru zamijenio. Ali, onda i objasnio da je Tolić imao razlog za lošu predstavu.

"Imao je crijevnu virozu, osjećao se loše prije utakmice. Mislili smo da će ipak moći igrati, ali vidjelo se da nije pravi, igrali smo poluvrijeme, praktički, s igračem manje. Ali, to je razlog", kazao je nakon utakmice Čačić.

A poslije smo doznali da mu je ovo možda bila i zadnja utakmica u Dinamu ove sezone, ili barem polusezone. Naime, Damir Krznar, bivši Dinamov trener želi Marka Tolića dovesti na posudbu u Maribor i kako stvari stoje Tolić je vrlo blizu odlaska u redove slovenskog prvaka.

Nije još sve dogovoreno i definirano, Tolić dosad nije želio iz Dinama na posudbu već je ostajao boriti se za minutažu i mjesto u momćadi. No, kako se ni ove sezone nije uspio ozbiljno nametnuti, razmišljanje se, očito, promijenilo i sad više nije toliko nesklon privremenom odlasku iz Maksimira.

Dođe li do konačnog dogovora s Krznarom i Mariborom, Tolić bi već idućih dana mogao preseliti u Ljudski vrt.


Tagovi

GNK DinamoMarko TolićMaribor

Ostale Vijesti