Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Bivši junior Dinama i suigrač Fernanda Torresa seli u Koper!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.06.21. | 18:22

Lijevi bek nakon nogometnog “puta oko svijeta” stiže u susjedstvo

Nekadašnji junior Dinama koji je u dresu Lokomotive ostvario zapažene partije, vraća se u regiju braniti boje slovenskog Kopera! Kako doznajemo, Karlo Bručić je potpisao ugovor na jednu sezonu, i tako upisao još jednu destanciju u svoju putovnicu prepunu štambilja.

Karlo Bručić je široj javnosti postao poznat kada je zabio počasni pogodak Hajduku u finalu Kupa davne 2013. godine. Ubrzo je posuđen Dinamu, no u dresu maksimirskih Plavih zadržao se samo godinu dana. Vratio se nazad u Lokomotivu, a onda je krenuo nogometni put oko svijeta.

Prvo avantura u dalekom Izraelu gdje je tri godine branio boje Ashdoda. Kao standardni prvotimac “zaradio” je avionsku kartu za daleki Japan, gdje je potpisom za Sagan Tosu nakratko podijelio svlačionicu s velikim Fernandom Torresom.

Trčao je Bručić i za litavsku Suduvu, a da stvar bude zanimljivija, taman prije početka pandemije je prešao u bjeloruski Dinamo Minsk. Dok je svijet bio zaključan unutar četiri zida, Bručić je bio jedan od rijetkih (ako ne i jedini) naš igrač koji je njegovao dobru formu u proljeće prošle godine.

No, i to je bilo kratkog vijeka. Zadnji klub Karla Bručića je grčki Apollon Smyrnis, gdje je upisao zadovoljavajući broj nastupa. To možda jest najbitnije za Koper. Potpisali su igrača koji igra u kontinuitetu. Prava šteta što ga nećemo gledati u HNL-u, bio bi pravo pojačanje.

Što se Kopera tiče, oni su prošlu sezonu završili na razočaravajućem devetom mjestu, i definitivno trebaju svježu krv na terenu misle li preživjeti još jednu sezonu u društvu najboljih.


Tagovi

Karlo BručićNK LokomotivaDinamo ZagrebFernando TorresKoperJapan

Ostale Vijesti