Foto: Adana Twitter
Foto: Adana Twitter

FOTO Dan prije utakmice s Osijekom Adana dovela bivšeg napadača Milana!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.23. | 16:56

Dobio je dres s brojem devet te je potpisao dvogodišnji ugovor, a za mjesto u momčadi će se boriti s nekadašnjim topnikom Gorice.

M'Baye Niang i službeno je predstavljen kao novi igrač Adane Demirspor. Stasiti Senegalac je s turskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Niang je karijeru započeo u Caenu, da bi onda sa 18 godina, u ljeto 2012., prešao u Milan za 3.3 milijuna eura. Član Rossonera bio je šest godina, s tim da je u međuvremenu bio na posudbama u Montpellieru, Genoi i Watfordu, a ukupno je u dresu talijanskog velikana skupio 79 utakmica, 12 pogodaka i devet asistencija.

Potom prelazi u Torino koji je za njegove usluge izdvojio ukupno 14 milijuna eura, ali nakon samo godinu dana odlazi u Rennes u transferu u kojem je današnja momčad Ivana Jurića zaradila milijun eura. U Reenesu je igrao jako dobro, ali u veljači 2021. godine, kad je odlučio otići na posudbu u Al-Ahli, kreće njegov pad u karijeri. Igrao je kasnije za Bordeaux, potom i Auxerre, ali više to nije bio 'onaj stari' Niang nakon što je prvi put napustio europski kontinent.

U Adanu je stigao kao slobodan igrač, a za svoje mjesto u napadu borit će se sa sunarodnjakom i nekadašnjim igračem Gorice Cherifom N'Diayeom. Adana u četvrtak (20 sati) igra prvu utakmicu trećeg pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Osijeka, ali Niang za taj ogled neće konkurirati.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

M'Baye Niangnogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti