Slavko Midžor/Pixsell
Slavko Midžor/Pixsell

Dinamov IO bez velikih odluka, rezultat Skupštine 9.ožujka mogli bi odlučiti novi ljudi!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.02.23. | 19:15

Dinamov Izvršni odbor potvrdio je datum redovne Skupštine, a nije se pričalo o nekim novim imenima u budućoj Dinamovoj Upravi

Očekivalo se da će sjednica Dinamova Izvršnog odbora, koja je potrajala više od dva sata, donijeti neke novosti u jeku rata za prevlast u Maksimirskoj 128, međutim, od toga zasad ništa. Niti se, kako su neki nagovještali ili se tome možda nadali, predsjednik Mirko Barišić odrekao člana Uprave Krešimira Antolića, da bi time otvorio vrata nekima s 'druge strane', koji bi u tom slučaju stali uz njega, niti su se pojavila konkretna imena ili konkretna priča o nekoj trećoj struji. Zasad se jedino zna da će se redovna, izborna Skupština kluba održati 9. ožujka, što se već i znalo, samo je IO to sad i službeno potvrdio. Dakle, kako sad stvari stoje, konačno (ili prijelazno) rješenje saznat ćemo na toj Skupštini.

Kakav je odnos snaga između dviju strana teško je predvidjeti, ona tzv. 'Mamićeva struja' nada se da će i dalje imati većinu, iako je jedan od članova te grupe, Damir Krznar, javno u intervjuu Germanijaku kazao da je izišao iz Skupštine i da u toj priči više neće sudjelovati. A svaki je glas bitan, većina bilo koje strane može biti 'vrlo tanka'. Tako bi, zapravo, 'utakmicu' na Skupštini mogli odlučiti novi članovi Skupštine, a još se ne zna koliko će ih biti. Među njima će sigurno biti povjerenici, oni koji će u tom trenutku imati najviše članova, neki od njih već su prije bili skupštinari, neki će biti novi. Čijoj strani bliži? E, to je pitanje, vodi se mrtva utrka na više frontova, borba za svakog člana.

Uglavnom, bliži se dan tog velikog obračuna, sve je manje vremena da se pojavi neka nova opcija, koja bi pokušala ući u klub legalno, tako da je netko predloži kao najbolje rješenje, a ona na Skupštini pokuša pridobiti za sebe što više glasova i jedne i druge strane. Ne sumnjamo da će do 9.ožujka biti još lobiranja sa svih strana, u oba tabora, a predsjednik Barišić je, navodno, spreman nekim ljudima s 'druge strane' i oprostiti grijehe i ponovno ih uvrstiti u novi Izvršni odbor, ako on pobijedi. U zaključku, za bilokakve zaključke još je rano.



Tagovi

GNK DinamoMirko BarišićZdravko MamićKrešimir Antolić

Ostale Vijesti