Dinamo za milijun eura prodaje igrača s tek jednim nastupom

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 16:32

Sjajne partije na posudbi nisu prošle ispod radara, a klub iz Maksimira radi još jedan sjajan transfer.

Roko Baturina ove je zime iz Dinama otišao na posudbu u slovenski Bravo, gdje je odradio sjajnu polusezonu odigravši 18 utakmica u kojima je zabio osam golova i ubilježio dvije asistencije.

Njegove sjajne partije nisu prošle ispod radara, a prema navodima slovenskih medija veliki interes za napadača pokazao je Ferencvaros pa bi 20-godišnji Splićanin umjesto Zagreba trebao put Budimpešte. Navodno je mađarski prvak spremio ponudu od milijun eura, koji bi trebao sjesti u blagajnu kluba iz Maksimira i to za igrača koji je u Modrom dresu skupio ni manje ni više nego jedan nastup.

Baturina je bio velika nada Hajduka, ali ga je otac Mate zbog nesuglasica s upravom s 15 godina preselio u obližnji Park mladeži. Nakon dvije godine uslijed raspada RNK Splita mladi napadač odlazi u zagrebački Dinamo, gdje prvo nastupao za U19 momčad pa za Dinamo II u Drugoj HNL. Nastupa je i za sve mlade uzraste reprezentacije Hrvatske, a sad čeka prvi poziv u U21.

Trenutna tržišna vrijednost po Transfermarktu mu iznosi 150 tisuća eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

 


Tagovi

Roko Baturina

Ostale Vijesti