Germanijak.hr
Germanijak.hr

Dinamo srušio rekord: Nezaustavljiva lavina 'proširila' se i na Veliku Goricu!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 19:37

Dinamo je na Gradskom stadionu imao 99-postotnu podršku punih tribina

Kad su nakon pola sata Dinamovi navijači počeli vikati: "Dinamo mi volimo...", a onda ustali i svi dinamovci sa zapadne tribine Gradskog stadiona, bilo je jasno 'koliko je sati'. Možda ne 100 posto, ali barem njih 99 posto na punom gledalištu u srcu je nosilo plavu boju. Na Istoku, gdje su BBB-i službeno bili smješteni, velik transparent 'Nezaustavljiva lavina'. Iako, prema naputku domaćina i policije, na glavnu tribinu nitko nije smio doći s Dinamovim obilježjima, ta je sigurnosna ideja brzo pala u vodu. Kako kaže transparent ta je lavina nezaustavljiva, a kad je Sandro Kulenović zabio za 0-1, erupcija je bila još jača.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, gužva je bila oko stadiona već sat vremena prije ulaska, neki su, primijetili smo, uzalud tražili 'kartu viška', nije je bilo ni za lijek. Iako smo čuli i jednog gospodina, u društvu supruge (valjda) koji se hvalio da je uspio nabaviti dvije. Kako? To neka ostane njegova tajna. Dinamova delegacija opet je bila jaka, na čelu s Velimirom Zajecom i predsjednicom Uprave Vlatkom Peras, bili su tu svi članovi Uprave, sportski direktor Marko Marić, neki članovi Izvršnog odbora... To je sad već postala tradicija, možda su i praznovjerni, jer, Dinamu otkad su došli u klub ide dobro.

A na zapadnoj tribini ona vjerna skupina navijača Gorice, s bubnjevima. Netko je skladao i šaljivu pjesmicu: 'Mi imamo Čiče i tri jezera, a vi tramvaj i konduktera!' Naravno, mnogi oko njih dobro su se nasmijali, a Goričani prikupili simpatije. Bez obzira s kim njihov klub igrao, bez obzira imaju drže li dublje u srcu neki drugi klub, uvijek su neumorni, vjerna i stalna kulisa utakmica na Gradskom stadionu.

Službena brojka - 5751 gledatelj, novi rekord stadiona i ove sezone u Gorici. (T. N.)



Tagovi

GNK DinamoHNK GoricaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti