SportKlub Screenshot
SportKlub Screenshot

De Klassieker nastavlja bez navijača! Poznati datum i vrijeme

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.09.23. | 15:54

Sada je i službeno objavljeno kada će se utakmica završiti

Veliki derbi nizozemskog prvenstva između Ajaxa i Feyenoorda koji se igrao u Amsterdamu ovoga vikenda, preknut je nakon 55 minuta igre pri rezultatu od 3-0 za goste. Naime, navijači Ajaxa ne mogu više gledati očajne igre svojih ljubimaca pa su bakljadom prekinuli utakmicu dva puta, a onda je sudac odlučio završiti susret i poslati igrače u svlačionicu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ajax je nakon pet odigranih kola nizozemskog prvenstva na 13. mjestu prvenstvene ljestvice, a skupili su samo pet bodova.

Sada je i službeno objavljeno kada će se utakmica završiti, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Ostatak utakmice Eredivisie Ajax - Feyenoord igrat će se bez publike u srijedu, 27. rujna (od 14 sati). Odlučio je to u ponedjeljak stručni nogometni odbor natjecanja (KNVB, ECV i CED).

U nedjelju je susret Ajax - Feyenoord konačno zaustavljen nakon 55 minuta, jer su s tribina dva puta bačene baklje na teren. Nakon prekinute utakmice, profesionalni nogometni natjecateljski odbor odlučuje što će se dogoditi s utakmicom. Osnovno je načelo da natjecanje mora biti što poštenije i da se stoga utakmica po mogućnosti odluči na terenu.

Utakmica se tada mora nastaviti što je prije moguće. Vrijeme je određeno u dogovoru s Amsterdamom. To znači da će utakmica Ajax - FC Volendam, koja je bila na rasporedu u srijedu, 27. rujna, biti odgođena za kasnije."



Tagovi

De KlassiekerAjaxFeyenoord

Ostale Vijesti