David Silva ima ponudu novog poslodavca na stolu, pregovori već počeli

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.04.20. | 19:36

Odlazak iz Cityja sigurna je stvar.

Da će David Silva napustiti Etihad, vijest je koja je već neko vrijeme dobro poznata javnosti. Ovoj istinskoj legendi svjetskog nogometa već su 34 godine na leđima, ali igra Manchester Cityja i dalje dosta ovisi o raspoloženju omalenog Španjolca. Primjerice, ove je sezone u svega 1262 minute Premier lige zabio tri gola i asistirao za čak sedam njih.

No, Građani kreću u novu sezonu s mlađim snagama, nadolazi Phil Foden koji je izniman talent klupske škole, iako će sastav ipak ovisiti o tome hoće li kazna zbog kršenja financijskog fair-playa stupiti na snagu, odnosno hoće li još uvijek aktualni engleski prvak sljedeće sezone imati izlaz u Europu.

Neovisno o kazni, Silva će nakon punih 10 godina napustiti Građane, a ponuda mu ne nedostaje. Spominjao se interes iz Italije i SAD-a, govorilo se da će biti jedan od kamena temeljca velikog remonta u Fiorentini, ali prema današnjim informacijama iz engleskih medija, Silva je dobio ponudu matičnog mu kluba - Valencije

Šišmiši su navodno već ponudili trogodišnji ugovor za ovog sjajnog veznjaka, a čak se navodi i kako je cijeli posao pokrenut prije nego što je pandemija koronavirusa paralizirala svijet sporta. Podsjetimo, Silva je u klub s Mestalle stigao kao 14-godišnjak, a otišao je za 2010. za tada velikih 30 milijuna eura. U dresu Cityja odigrao je 424 utakmice, zabio 74 gola i dodao 137 asistencija. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

David Silva

Ostale Vijesti