PHIL NOBLE/ Action Images
PHIL NOBLE/ Action Images

Cristiano Ronaldo zabio u 95. za pobjedu i obilježio vlastiti rekord (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.09.21. | 22:09

Odlično drugo poluvrijeme u reprizi finala Europske lige.

Nakon četiri utakmice u Ligi prvaka između ova dva kluba koje su završile rezultatom 0:0, pa onda i rezultatom 1:1 u finalu Europske lige, Manchester United i Villarreal umalo su ponovno remizirali. Na semaforu Old Trafforda stajalo je 1:1 sve do 95. minute kada se ukazao Cristiano Ronaldo i zabio u svojoj 178. utakmici u Ligi prvaka čime je preskočio Ikera Casillasa.

U prvom dijelu opasniji je bio Villarreal. Veliku obranu u 10. minuti upisao je David de Gea koji je sjajnim refleksom obranio udarac Arnauta Danjume (VIDEO), a dvije najveće šanse propustio je Paco Alcacer. Prvo mu je sjajnom intervenciju udarac glavom obranio David De Gea (VIDEO), a potom je nakon greške Unitedove obrane pucao tik uz vratnicu (VIDEO).

Bolju igru iz prvog poluvremena Villarreal je kapitalizirao u 53. minuti, Danjuma je probio lijevu stranu, ubacio za Paca Alcacera koji iz blizine poentira za 1:0 vodstvo svoje momčadi.

Pogodak Paca Alcacera pogledajte OVDJE.

Unitedu je trebao primljeni pogodak da se trgne. Nakon propuštene šanse Brune Fernandesa, Portugalac je izveo slobodni udarac, ubacio za Tellesa koji sjajnim volejem poentira za 1:1.

Gol Tellesa pogledajte OVDJE.

U 75. minuti Ole Gunnar Solskjaer uveo je Nemanju Matića i Edinsona Cavanija te je Urugvajac dignuo tempo igre i u 80. zamalo zabio za preokret, ali je pucao kraj gola.

Šansu Cavanija pogledajte OVDJE.

I kada se činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, ukazao se Cristiano Ronaldo. Cavani je zadržao loptu na lijevoj strani, Unitedovci su kombinirali i lopta je stigla do C. Ronalda koji poentira za veliko slavlje i pobjedu svoje momčadi.

Pogodak C.Ronalda pogledajte OVDJE.

U ranijoj utakmici dana Atalanta je s minimalnih 1:0 svladala Young Boyse i skočila na čelo ljestvice.




Tagovi

Manchester UnitedVillarrealLiga prvaka

Ostale Vijesti