REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Cristiano Ronaldo trenirao u Madridu, sprema li se to senzacionalan povratak ‘kući’?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.12.22. | 16:54

Na stolu ima ponudu Al-Nassra, ali dok ne donese finalnu odluku, Real Madrid mu je odlučio dati posebnu dozvolu koju ne može dobiti baš bilo tko…

Svega četiri dana prošlo je otkako je Portugal u četvrtfinalu SP-a pretrpio eliminacijski poraz od Maroka, a Cristiano Ronaldo je već u pogonu. Španjolski mediji javljaju kako je Portugalac po odlasku iz Katara otišao u Madrid te da je već danas odradio privatan trening u trening centru Kraljevskog kluba u Valdebebasu.

Relevo donosi priču kako je Cristiano Ronaldo dobio posebnu dozvolu svojeg bivšeg kluba da koristi jedan od terena u kampu, s tim da je za to vrijeme isto tako i Carlo Ancelotti s ostalim igračima Kraljevskog kluba odradio trening na nekom drugom terenu. Važno je naglasiti kako je Cristiano trenirao sa svega nekoliko svojih osobnih trenera te da praktički nije imao nikakav kontakt s aktualnim igračima kluba u kojem je ostavio neizbrisiv trag.

Zasad nije poznato gdje će točno Cristiano Ronaldo nastaviti svoj nogometni put. Budući da nije osvojio SP, onda se umiroviti neće (to je najavio kod Piersa Morgana), a izgleda da mu odlazak na Bliski istok, usprkos svim silnim milijunima koji mu se nude, trenutno nije najprimamljivija opcija. Spominjao se Bayern, Newcastle, čak i Real Madrid, ali što točno želi Portugalac u ovom trenutku vjerojatno ne zna ni on sam.

Dok se ne odluči kako će dalje, Cristiano ostaje trenirati u Madridu, a Relevo također javlja da je 37-godišnji Portugalac posljednje vrijeme u dosta napetom odnosu sa svojim agentom Mendesom koji mu nikako ne uspijeva ugoditi te je zasad u njegovom slučaju sve prepuno upitnika. No, trenirao sam ili s novom (koja god to bila) momčadi, Cristiano se sigurno neće zapustiti, a sve dok bude u Madridu, vrata Kraljevskog kluba će mu uvijek biti otvorena. Perez je sam nebrojeno puta isticao kako je Ronaldo uvijek dobrodošao u Real Madrd jer je nikada nije radio probleme te je dugi niz godina bio primjer pravog sportaša i profesinalca, a sada je na neki način i potvrdio da to nisu bile samo prazne riječi. Real je tako pružio ruku Cristianu, ali, ruku na srce, to je i najmanje što su mogli napraviti za njega nakon svega što je on napravio za klub…

Sprema li se senzacionalan povratak Cristiana Ronalda ‘kući’ zasad je teško reći. Ako se nešto i kuha u cijeloj priči, oni ključni ljudi koji vode te razgovore o tome zasad šute. Povratak u Real? Nije nemoguće, ali u ovom trenutku ipak djeluje kao nešto za što ne postoje velike šanse. (I.A.S.)



Tagovi

Cristiano RonaldoReal MadridJorge Mendes

Ostale Vijesti