Reuters
Reuters

Slavni Saudijski klub C. Ronaldu ponudio 225 milijuna dolara!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.11.22. | 16:56

Cristiano Ronaldo najpoznatiji je nogometaš svijeta sa statusom 'bez kluba'.

Prije početka Svjetskog prvenstva Manchester United raskinuo je ugovor s Cristianom Ronaldom, jednim od najboljih nogometaša u povijesti ovog sporta. Da je 'brak' između C. Ronalda i Manchester Uniteda bio gotov bilo je jasno još prošlog ljeta, kada se Portugalac nudio svima oko sebe iako je još uvijek bio u 'braku' s bivšim klubom.

No, ni Chelsea, ni Manchester City, ni Bayern, ni PSG, ni Real Madrid nisu željeli portugalskog rekordera u svojim redovima te je CR7 krenuo u novu sezonu s Manchester Unitedom. Ipak, brak s bivšim mu klubom jedva je potrajao do kraja polusezone. C. Ronaldo sada je slobodan igrač i traži novu sredinu.

Ponovno su se u kontekstu njegovog dovođenja počeli spominjati Chelsea, Real Madrid, Bayern... no, CR7 mogao bi završiti u - Saudijskoj Arabiji! Točnije u slavnom saudijskom klubu Al Nassru, za kojeg, između ostalih, igraju Vincent Aboubakar, Luiz Gustavo i David Ospina. Al Nassr je, navode inozemni mediji, C. Ronaldu ponudio 225 milijuna dolara za sljedeće tri godine, što znači da bi CR7 godišnje zarađivao oko 75 milijuna dolara.

Zanimljivo, još ranije je interes za Portugalca iskazao Al Nassrov rival, Al Hilal, ali je tu ponudu Cristiano glatko odbio.

Golgeterski rekorder trenutno se nalazi na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Njegov Portugal suvereno je prošao grupu i jedan je od skrivenih favorita turnira. Tko zna, možda na kraju Cristiano Ronaldo kao svjetski prvak zaigra u Europljanima opskurnoj ligi Saudijske Arabije... (nr)



Tagovi

Cristiano RonaldoPortugalska nogometna reprezentacijaAl Nassr

Ostale Vijesti