REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Snovi ostaju neispunjeni: Suze i tužan kraj Cristiana Ronalda na posljednjem Svjetskom prvenstvu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.12.22. | 18:45

Uz sve što je osvajao ovaj trofej će mu ostati tek nedosanjani san

Osvojiti Svjetsko prvenstvo s Portugalom bio je jedan od snova Cristiana Ronalda. I ostat će neispunjen. Ne može se reći ni da je to lak zadatak, ali Ronaldo je bio uvjeren da će u Kataru ipak imati mogućnost plasmana u finale. Posljednji podvig kojim je stavio točku na njegovu karijeru u reprezentaciji. Ali senzacionalni Maroko mu se ispriječio na putu i lišio ga najveće želje na možda i posljednjem Svjetskom prvenstvu.

Cristiano Ronaldo završio je utakmicu plačući u tunelu svlačionica. Imao je izjednačujući gol u kopačkama, ali mu se ispriječio Bono. Suze koje je prolio vjerojatno nisu bile samo zbog poraza od Maroka nego zbog svega što je doživio na ovom Svjetskom prvenstvu.

Nepoštovanje prema njemu pokazali su suigrači, umanjivao se njegov značaj i sve što je dosad značio za portugalski nogomet. Sve se poklopilo s lošim trenutkom za Ronalda kad je raskinuo i s Manchester Unitedom. Oproštaj od Katara za njega je zapravo jako tužan. Od takve nogometne veličine do kraja kao zamjena. Kroz karijeru je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti, a ostala je još ta kruna svjetskog prvaka koja će ipak ostati neispunjeni san. (km)



Tagovi

Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Cristiano RonaldoPortugal

Ostale Vijesti