Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prije tri godine igrao je u HNL-u, a s manje od 25 razmišlja o - mirovini!?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.05.24. | 15:43

Njie da ga baš mnogi pamte...

Posljednjeg dana u veljači 2021. Slaven Belupo je na službenim stranicama objavio kako je redove prvoligaša iz Koprivnice osnažio Allen Njie, povremeni reprezentativac Liberije, koji je u klub stigao na polugodišnju posudbu iz Grasshoppersa.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nije se Njie naigrao u dresu Farmaceuta, skupio je svega jedan nastup u prvenstvu i jedan u Kupu, da bi se onda šest mjeseci kasnije zaputio put Aaraua gdje je stigao sa slobodnim papirima. Dvije i pol godine branio je boje kluba čija je ponajveća legenda Mirko Pavlićević, nekadašnji stoper Osijeka, koji je u Aarauu proveo devet godina, nakon čega je Njie u siječnju ove godine preselio u Vaduz u kojem je ove polusezone bio standardan.

Prije samo nekoliko dana, u prvenstvenoj 6-0 pobjedi protiv Badena, Njie je odigrao svih 90 minuta za Vaduz, ali prvog dana svibnja, nakon što su iz kluba objavili kako s liberijskim veznjakom neće produljiti suradnju na kraju sezone, pojavila se informacija kako će nekadašnji Farmaceut na kraju sezone, sa samo 24 godine, otići u igračku mirovinu!

Podsjetimo, Njie je jedan od trojice Liberijaca koji su igrali u HNL-u. Prvi je bio Hajdukov Mass Sarr Jr., drugi Goričin Sylvanus Nimely, a treći upravo Njie koji je od svih navedenih ostavio i najmanjeg traga u elitnom razredu hrvatskog nogometa. (G)



Tagovi

Allen NjieSlaven BelupoVaduz

Ostale Vijesti