Reuters/Ed Sykes
Reuters/Ed Sykes

Man. United potjerao Cristiana Ronalda

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.11.22. | 18:57

Očekivani je ovo rasplet situacije na Old Traffordu

Na kraju, bilo je samo pitanje vremena kada će stvar postati službena – Manchester United raskinuo je ugovor s Cristianom Ronaldom. I nitko nije previše iznenađen tim epilogom. Jer, nakon što je sasuo paljbu po klubu i cjelokupnom vodstvu, portugalski superstar si je sam potpisao presudu.

A sada su iz Uniteda pokazali da su i oni sitničavi, pa vijest objavili samo dva dana prije utakmice Portugala i Gane u Kataru.

Cristiano Ronaldo napušta Manchester United sporazumno, a ta odluka nastupa odmah. Klub mu zahvaljuje na njegovom ogromnom doprinosu u dva razdoblja na Old Traffordu, na tome što je postigao 145 golova u 346 nastupa, i želi njemu i njegovoj obitelji dobro u budućnosti. Svi u Manchester Unitedu ostaju usredotočeni na nastavak napretka momčadi pod Erikom ten Hagom i zajednički rad na postizanju uspjeha na terenu”, stoji u priopćenju.

Inače, engleski mediji pišu i kako je klub s Old Trafforda angažirao i odvjetnike koji bi se pozabavili Ronaldovim intervjuom Piersu Morganu i ocijenili ima li temelja za kakvu tužbu.

U kojem klubu će CR nastaviti karijeru, nije poznato.


Tagovi

Premier ligaManchester UnitedCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti