REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Corriere dello sport: Arsenal zagrizao za srpskog veznjaka, ali moraju povećati ponudu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.06.22. | 18:18

Topnici će se okrenuti vjerojatno jednome od Yvesa Bissoume, Yourija Tielemansa i Rubena Nevesa koje mediji povezuju s Artetinom listom želja

Corriere dello Sport tvrdi da Arsenal želi srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića, poznatijeg kao SMS. Naime, Mikel Arteta navodno želi nekolicinu veznjaka, a među njima i Srbina za kojega je spreman izdvojiti 50 milijuna eura. I kako to biva u transferima, tu je stigao problem. Lazio traži 65. Ma zapravo...

Do prije mjesec dana predsjednik Laazija Lotito nije htio ni čuti za prodaju SMS-a! "Milinković nije na prodaju. Zbog njega sam prije nekoliko godina odbio ponudu tešku 140 milijuna dolara. A pitao bih njega što želi napraviti samo ako dobijemo neku jako dobru ponudu jako dobroga kluba svjetske klase", govorio je il presidente prije nekoliko tjedana.

Pa sad... Nije da Milinković-Savić više vrijedi 140 milijuna, ali malo preko 50 bi i topnici mogli nabaciti na stol misle li Srbina izvući iz Italije u koju se sada već ukukuljio kao da je ondje rođen. Osim toga, ove je sezone osvojio nagradu i za najboljeg igrača Lazija, a navijači u komentarima po društvenim mrežama šalju poruke da žele SMS-a gledati i u narednoj sezoni u dresu Lazija u kojemu je dugih sedam godina. Ugovor s klubom traje mu još dvije godine, ali bi se Srbin htio okušati u nekoj jačoj ligi.

Osim toga, u Arsenalu bi zamijenio Xhakea kojega Arteta ne želi tako da Milinković-Savić ne bi grijao klupu niti dugo čekao na neku bitnu ulogu. Ne bude li Lazio pristao na prodaju, Topnici će se okrenuti vjerojatno jednome od Yvesa Bissoume, Yourija Tielemansa i Rubena Nevesa koje mediji povezuju s Artetinom listom želja.


Tagovi

Sergej Milinković-SavićLazioItalija

Ostale Vijesti