Chelsea posudio Portu talentiranog braniča kojeg su željeli u Barceloni, Arsenalu i RB Leipzigu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 19:12

Bit će stanovnik Dragaa minimalno godinu dana.

Talentirani francuski branič Chelseaja, Malang Sarr, dogovorio je jednogodišnju posudbu s Portom, potvrdili su čelnici portugalskog i engleskog kluba.

Sarr je ovog ljeta potpisao za Plavce nakon što mu je istekao ugovor s Niceom, čiji je član bio od 2005. godine.

Centralni branič prošao je sve mlađe uzraste Tricolora te je ovog ljeta za njegovim uslugama bio ogroman interes mnogih velikana diljem Europe, ali je Chelsea u konačnici pobijedio PSG, Manchester United, Barcelonu, Arsenal i RB Leipzig. Potonja tri kluba navodno su bili u ozbiljnim pregovorima s mladim braničem, ali on se u konačnici odlučio nastaviti karijeru na Stamford Bridgeu.

Budući da ga Lampard nije imao u planovima za početnih 11, mladi branič zatražio je od kluba da ga pošalju na posudbu kako ne bi veći dio sezone proveo na klupi ili tribinama, a engleski novinari pišu kako je Lampard bio oduševljen takvom reakcijom Sarra.

Javili su se čelnici Porta te će upravo u njihovim redovima Sarr nastaviti svoju karijeru. Svoj službeni debi mogao bi imati u derbi utakmici protiv Sportinga koja je na rasporedu sljedeće nedjelje (18.10.).

Dodajemo za kraj kako Sarr osim središnjeg braniča može pokriti i mjesto lijevog beka, a budući da su mu oba roditelja iz Senegala, nije nemoguće da se i on odluči jednoga dana nastupati za zemlju podrijetla.



Ostale Vijesti