Bjelica nakon boda u Harkivu: Vjerujem da ćemo izboriti prolazak skupine

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.19. | 00:10

Bod teško izboren, ali znači puno.

Dinamo je napravio velik korak prema plasmanu u 'europsko proljeće'. Iako je još knock-out faza Lige prvaka jako daleko, prvi korak je tu – remi izboren na gostovanju kod Šahtara u Harkivu. Golovima Olma i Oršića Modri su preokrenuli početni gol zaostatka, ali zgoditak Dodoa izbio im je sva tri boda iz ruku.

Ipak, trener hrvatskog prvaka, Nenad Bjelica, bio je zadovoljan igrom i naglasio je da je remi u gostima protiv izravnog konkurenta pravedan rezultat s obzirom na odnos snaga na travnjaku.

„Zadovoljan sam igrom svoje momčadi i kako smo se prezentirali igrom svoje momčadi. Mislim da smo mogli ostvariti i bolji rezultat jer smo imali jako dobrih prilika, ali 2:2 je pravedan rezultat. To nam daje šansu da se borimo za najveće ciljeve u Ligi prvaka. Ne žalimo, mogli smo pobijediti, za dva tjedna igramo protiv istog protivnika u Zagrebu. Moramo biti zadovoljni kako su se igrači borili za Dinamo, nije bilo dovoljno za pobjedu, ali vjerujemo da će u sljedećoj utakmici biti. Imamo kvalitetu da se nosimo s ekipama kao što su Šahtar i Atalanta te smo to pokazali danas“, rekao je Osječanin na klupi zagrebačke momčadi.

Dodao je kako smatra da će Dinamo proći u knock-out fazu najelitnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.

„Drugo poluvrijeme smo bili bolji, pogodili smo dvije stative, njihov golman je sjajno obranio udarac Olma. Protivniku nismo dali previše šansi, ali i u prvom poluvremenu smo bili na dobrom nivou. Vjerujem da ćemo izboriti prolazak skupine“, zaključio je Bjelica.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Nenad Bjelica

Ostale Vijesti