Action Images/John Clifton
Action Images/John Clifton

Bilić svoj drugi mandat u Saudijskoj Arabiji započeo domaćim remijem

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.08.23. | 22:03

Njegova momčad je povela, ali gosti su se vratili u završnici prvog poluvremena

Nogometaši Al Fateha, koje s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u prvoj utakmici nove sezone odigrali su 1-1 protiv Al Taawona. Domaći sastav poveo je pogotkom centralnog napadača Al Buraikana, da bi se onda gosti u igru vratili u 45+1. minuti kad je precizan bio brazilski stoper Girotto.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvom poluvremenu je gostujući sastav, kojeg vodi Brazilac Chamusca, bio bolji, da bi se onda Al Fateh na poluvremenu konsolidirao te su u drugih 45 minuta pružili bolju izvedbu.

Novu sezonu su još u petak otvorili Al Ahli i Al Hazem u ogledu u kojem je domaći sastav slavio rezultatom 3-1, a zanimljivo je kako je kolo raspoređeno na čak četiri dana. Drugo kolo je 'skraćeno' na samo tri dana, a Bilićeva momčad svoju utakmicu igra u petak, 18. kolovoza, kad idu u goste kod Al Akhdouda. Hrvatski derbi s Al Nassrom (Brozović) na rasporedu je sedam dana kasnije.

Spomenimo kako je u drugoj utakmici u saudijskoj Premier ligi koja je bila na današnjem rasporedu Al Riyadh svladao Al Wehdu, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Knowledge Musona.




Tagovi

Slaven BilićAl FatehSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti