Reuters/Matthew Childs
Reuters/Matthew Childs

Bayern nakon remija 'još živ', ali u Münchenu će biti bez dvojice igrača, Tuchel: „Ovo je definitivno velik problem“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.04.24. | 09:30

Startna pozicija za uzvrat je jasna, Tuchel se za tjedan dana oslanja na vlastite igrače, ali i navijače bez kojih je bio u Londonu zbog Uefine zabrane

Igrala se 69. minuta kada je Serge Gnabry ostao ležati na Arsenalovoj polovici terena bez ikakvog kontakta s protivnicima. Nakon što su stigli do igrača, medicinski stožer pokazao je prema klupi da je potrebna zamjena, a Raphael Guerreiro je ušao umjesto Gnabryja.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Točna dijagnoza još se čeka, ali Gnabry za sada neće biti na raspolaganju Bayernu u uzvratu.

"To je još jedna ozljeda bedra, definitivno je 'out'", potvrdio je trener Thomas Tuchel nakon utakmice na Prime Videu .

"Ovo je definitivno problem, moramo pronaći rješenje za sljedeći tjedan."

Tuchel ne samo da mora pronaći rješenje za Gnabryja u uzvratnoj utakmici u iduću srijedu (21 sat), već i za poziciju Alphonsa Daviesa. Kanađanin je dobio žuti karton u ranoj fazi utakmice kada je u 9. minuti zakasnio u duelu s Bukayom Sakom. Bila mu je to treća opomena, zbog čega je dobio zabranu igranja u idućoj utakmici.

Tuchel je prokomentirao stanje svoje momčadi nakon dva poraza u Bundesligi od Borussije Dortmund ( 0-2 ) i kod 1. FC Heidenheima ( 2-3 ):

"Bilo nam je jasno da moramo odigrati boljih 90 minuta nego protiv Heidenheima. To smo i učinili", rekao je.

Startna pozicija za uzvrat je jasna, Tuchel se za tjedan dana oslanja na vlastite igrače, ali i navijače bez kojih je bio u Londonu zbog Uefine zabrane. Tuchel je ipak pohvalio "iznimno dobre navijače" u Londonu - a sada želi nešto slično za domaću utakmicu.

"Igramo kod kuće i potrebna nam je ista atmosfera. "Potrebna nam je ista predanost, strast i kvaliteta kao danas, onda možemo proći dalje."




Tagovi

BayernThomas TuchelLiga prvakaSerge GnabryAlphonso Davies

Ostale Vijesti