Real zainteresiran za dva skupocjena euroligaška igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.04.20. | 15:51

Ispitivanje euroligaškog tržišta se nastavlja.

 

I dok aktualna sezona u Euroligi još uvijek nije završila niti se zna hoće li i kako biti okončana, slažu se polako planovi za sljedeću sezonu. Klubovi su vrlo aktivni na tržištu, ispituju se potencijalne opcije za pojačanja.

Real Madrid jedan je od klubova koji će definitivno tražiti pojačanja pod košem. Walter Tavares ispitat će opciju odlaska u NBA ligu, a s obzirom na to da ovaj 221 cm visok centar pruža briljantne partije u Euroligi, vrlo bi se lako mogla ostvariti njegova želja za odlaskom na drugu stranu Atlantika. 

Ako bi se to dogodilo, u Madridu su naciljali iskusnog Kostasa Koufosa kao potencijalnu zamjenu. Ovaj je Grk prošlog ljeta stigao u CSKA kao veliko pojačanje, ali nije ispunio očekivanja. U VTB ligi je još i zaradio prolaznu ocjenu sa 8,4 poena i 5,2 skoka u prosjeku, no doveden je primarno kako bi bio prevaga u Euroligi, a to sa 3,7 poena i 2,8 uhvaćenih lopti nipošto nije. Tome su kumovali i brojni problemi s ozljedama zbog kojih grčki centar rođen u SAD-u nije uspio uhvatiti kontinuitet igranja, no u Moskvi to neće biti alibi za igrača s 10 godina iskustva iz NBA lige. 

Osim Koufosa, Crosarka prenosi kako je Real kao potencijalno pojačanje naciljao bivšeg drugog picka drafta - Derricka Williamsa. On je u NBA ligi bio potpuno razočaranje, stoga se 2018. otisnuo u Europu, točnije u redove Bayerna. Tamo je odigrao prvu euroligašku sezonu uz 13,4 poena i 4,2 skoka u prosjelu. Dovoljno dobro da ga u svoje redove dovede Željko Obradović. U dresu Fenerbahcea, Williams bilježi odlične brojke - 11,3 poena, četiri skoka, 1,2 dodavanja te 1,1 ukradenu loptu, što je sjajno jer gubi samo jednu loptu u prosjeku. Pored toga, ima odličnih 61 posto za dva poena i solidnih 37 posto trice, tako da konačno možemo reći da je u nekom ozbiljnom klubu pokazao da može biti pojačanje. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

NBAEuroligaKosta KoufosDerrick Williams

Ostale Vijesti