Počelo je: Žustra rasprava Hardena i Westbrooka u porazu od Greek Freaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.10.19. | 08:01

Odigrane su tri utakmice NBA lige.

Sinoć su odigrane tri utakmice NBA lige. Najzanimljiviji okršaj večeri svakako je bio debi Russella Westbrooka u dresu Houston Rocketsa. U tandemu s Jamesom Hardenom, Westbrook je s Rocketsima doživio poraz na otvaranju sezone od Milwaukee Bucksa rezultatom 117-111.

Giannis Antetokounmpo je sa 30 zabijenih poena u 28 minuta te uz 13 skokova i 11 asista s triple-double učinkom porazio Rocketse, a sekundiralo mu je čak šest suigrača koji su bili dvoznamenkasti u rubrici poena. Wesley Matthews je ubacio 14 poena, Eryan Ilyasova poen manje, dok su Khris Middleton, Brook Lopez i Eric Bledsoe ubacili 11, a dvoznamenkast je bio još i Connaughton s 10 poena.

Kod Rocketsa, Westbrook je ubacio najviše poena, njih 24, uz 16 skokova i 7 asistencija, dok je James Harden ubacio 19 poena, uz 14 asistencija i 7 skokova. PJ Tucker je ubacio 17, Clint Capela je zabio 13 poena, dok su dvoznamenkasti još bili Eric Gordon (11p) i Tyson Chalnder (10p).

Utakmicu je obilježila i žustra rasprava Hardena i Westbrooka u početku utakmice, u kojoj je 'The Beard' nešto vrlo emotivno objašnjavao svom novom-starom suigraču s kojim je dijelio svlačionicu u Oklahomi.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Giannis AntetokounmpoRussell WestbrookJames Harden

Ostale Vijesti